Ταϊλάνδη: Τελείωσε η επιχείρηση για απόψε -Διασώθηκαν 4 παιδιά (φωτογραφίες)

Ταϊλάνδη: Τελείωσε η επιχείρηση για απόψε -Διασώθηκαν 4 παιδιά  (φωτογραφίες)

Οπως δήλωσε ο επικεφαλής της επιχείρησης «Η διάσωση έχει ολοκληρωθεί για τη νύχτα (σ.σ. τοπική ώρα) και θα ξεκινήσει ξανά σε 10-20 ώρες, επειδή έχουμε χρησιμοποιήσει όλο το οξυγόνο».

Σύμφωνα με τον ίδιο έχουν διασωθεί 4 παιδιά με την βοήθεια διασωστών και απομένουν 8 συν ο προπονητής τους. Η νέα επιχείρηση αναμένεται να ξεκινήσει γύρω στις 8 το πρωί (τοπική ώρα). Νωρίτερα, διασώστης που μίλησε στο Reuters είχε αναφέρει ότι βγήκαν 6 παιδιά.

Eξι αγόρια βγήκαν από το πλημμυρισμένο σπήλαιο στη βόρεια Ταϊλάνδη, όπου παρέμεναν εγκλωβισμένα για περισσότερες από δύο εβδομάδες, όπως δήλωσε ένα υψηλόβαθμο μέλος της ιατρικής ομάδας της επιχείρησης διάσωσης, σύμφωνα με το Reuters.

Τα δύο πρώτα παιδιά από την ποδοσφαιρική ομάδα που ήταν εγκλωβισμένα μαζί με τον προπονητή τους σε πλημμυρισμένο σπήλαιο της Ταϊλάνδης απομακρύνθηκαν ήδη, σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο που επικαλείται το Reuters.

Νωρίτερα, λίγο μετά την έναρξη της επιχείρησης ξεκίνησε βροχόπτωση πάνω από το σημείο που διεξάγεται η επιχείρηση διάσωσης των 12 παιδιών και του προπονητή τους από το σπήλαιο στην Ταϊλάνδη.

Η βροχή αναμένεται να δυσκολέψει την επιχείρηση, με τους διασώστες να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να μην την διακόψουν.

Στο μεταξύ, το φως της δημοσιότητας είδαν οι πρώτες εικόνες μέσα από το σπήλαιο.

Δείτε ΕΔΩ το σχεδιάγραμμα της «Κ».

 

 

ADVERTORIALS