Επέζησε από πτώση ελικοπτέρου και βρήκε φρικτό θάνατο από το ελικόπτερο διάσωσης. BINTEO

Επέζησε από πτώση ελικοπτέρου και βρήκε φρικτό θάνατο από το ελικόπτερο διάσωσης. BINTEO

Ο άνδρας πετούσε πάνω από τα βουνά της Κολομβίας στην περιοχή Cauca, όταν εξαναγκάστηκε σε ανώμαλη προσγείωση, λόγω βλάβης
Φρικτό θάνατο κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διάσωσης, βρήκε ένας άνδρας στην Κολομβία, ο οποίος επέζησε από πτώση ελικοπτέρου στη ζούγκλα, για να χάσει τη ζωή του λίγες ημέρες αργότερα, εξαιτίας ενός λάθος χειρισμού ή εκτίμησης του πιλότου-διασώστη.

Ο άνδρας πετούσε με το ιδιωτικό του ελικόπτερο πάνω από τα βουνά της Κολομβίας στην περιοχή Cauca, όταν εξαναγκάστηκε σε ανώμαλη προσγείωση, λόγω βλάβης.

Η εξαφάνισή του ενεργοποίησε τους μηχανισμούς διάσωσης. Χρειάστηκε σχεδόν μία εβδομάδα για να εντοπιστεί στην άγρια ζούγκλα. Όταν έφτασε το ελικόπτερο διάσωσης στο σημείο, ο άντρας σκαρφάλωσε πάνω στο δικό του ελικόπτερο και έκανε σήμα με τα χέρια του, ώστε να τον εντοπίσουν. Όσα ακολούθησαν, μόνο σε σενάριο αρχαίας ελληνικής τραγωδίας θα μπορούσαν να έχουν γραφτεί.

Το ελικόπτερο διάσωσης προσπαθεί να προσεγγίσει τον άντρα, ο οποίος επιχειρεί να ανέβει στο όχημα. Ξαφνικά, ο χειριστής του ελικοπτέρου διάσωσης δείχνει να χάνει τον έλεγχο. Μία απότομη κίνηση, έμελλε να είναι η μοιραία για το άντρα, ο οποίος γλίτωσε από βέβαιο θάνατο μετά την πτώση με το ιδιωτικό του ελικόπτερο, για να χάσει με φρικτό τρόπο τη ζωή του, από τους ίδιους τους ανθρώπους που έσπευσαν να τον σώσουν.

Το ελικόπτερο έκοψε κυριολεκτικά στη μέση τον άντρα, εκτοξεύοντας το άψυχο κορμί του σε αρκετά μέτρα απόσταση. Δείτε το βίντεο σοκ από την επιχείρηση διάσωσης με το φρικτό τέλος...

protothema.gr

ADVERTORIALS