Πυροβολισμοί σε σχολείο στη Φλόριντα - Αναφορές για «πολλά θύματα»

Πυροβολισμοί σε σχολείο στη Φλόριντα - Αναφορές για «πολλά θύματα»

Στο σχολικό συγκρότημα Stoneman Douglas High School, στο Πάρκλαντ

Τουλάχιστον τρεις μαθητές σκοτώθηκαν και αρκετοί ακόμη τραυματίστηκαν από επίθεση ενόπλου σε ένα λύκειο στη Φλόριντα, σύμφωνα το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μπρόουαρν στη Φλόριντα, τον τοπικό αρχηγό της πυροσβεστικής και τοπικά μέσα ενημέρωσης.Το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WSVN-TV έκανε λόγο για τουλάχιστον 20 τραυματίες.

Εικόνες που μετέδωσαν τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί έδειξαν δεκάδες μαθητές να βγαίνουν τρέχοντας από το σχολείο, κάποιοι με ψηλά τα χέρια. Ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά της αστυνομίας βρίσκονται στο λύκειο Marjory Stoneman Douglas στην πόλη Πάρκλαντ, στην ανατολική ακτή της Φλόριντας.

 Εφιάλτης για 40 μαθητές που εγκλωβίστηκαν στον 3ο όροφο - Άνδρας ο δράστης, οχυρώθηκε στο σχολείο πριν συλληφθεί από τους αστυνομικούς - Πράκτορες του FBI στο σημείο

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε γυμνάσιο της Φλόριντα, όπως μεταδίδει το AP.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ένοπλος βρίσκεται στο γυμνάσιο Stoneman στο Παρκλαντ, ενώ γίνεται λόγος για άγνωστο αριθμό τραυματιών. Η Daily Mail μεταδίδει πως τουλάχιστον πέντε άνθρωποι δέχονται τις πρώτες βοήθειες, ενώ σημειώνεται πως ο ένοπλος πυροβόλησε 20 ανθρώπους.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

Ακόμη είναι άγνωστο εάν ο δράστης έχει συλληφθεί

ADVERTORIALS