Πραγματικότητα το πρώτο ταξιδιωτικό πρακτορείο Instagram

Πραγματικότητα το πρώτο ταξιδιωτικό πρακτορείο Instagram

Τo πρώτο ταξιδιωτικό πρακτορείο Instagram άνοιξε η VisitScotland, επιτρέποντας στους επισκέπτες να «χτίσουν» τις δικές τους διακοπές στη Σκωτία με βάση αποκλειστικά τις φωτογραφίες Instagram άλλων ανθρώπων.

Η ψηφιακή αυτή εμπειρία συνδυάζει ένα τεράστιο όγκο εμπνευσμένου φωτογραφικού περιεχομένου που διατίθεται στο διαδίκτυο με την τεχνογνωσία και την καθοδήγηση που μπορεί να προσφέρει μόνο ο παραδοσιακός ταξιδιωτικός πράκτορας.

Εξάλλου, αποτελεί συνηθισμένο περιστατικό ένα άτομο να κάνει like στις φωτογραφίες Instagram των φίλων του και σκέφτεται «Αυτός ο προορισμός είναι για τη λίστα ταξιδιών μου» Στην πραγματικότητα, περισσότεροι από 488 εκατ. άνθρωποι το κάνουν – καθώς το 61% όλων των χρηστών Instagram αναφέρουν ότι χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη εφαρμογή για να προγραμματίσουν τα ταξίδια τους σε ένα νέο προορισμό.

Οι χρήστες του Instagram συμφωνούν ότι είναι ένα τέλειο εργαλείο για να ανακαλύψει κανείς απίστευτους προορισμούς – δίνει έναυσμα στην ονειροπόληση (96%) ή ανοίγει στους ανθρώπους δρόμους για διαφορετικούς πολιτισμούς (95%).

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο #ScotSpirit Instagram προσπερνάει το χρόνο που ξοδεύει κάποιος προκειμένου να ερευνήσει online για τις διακοπές του.

Μέσω μιας εξαιρετικά ευκρινούς οθόνης από το δάπεδο μέχρι την οροφή απεικονίζονται εκατοντάδες φωτογραφίες Instagram της Σκωτίας.

Σε αυτό το αριστουργηματικό ηλεκτρονικό τοίχο, οι επισκέπτες, με τη βοήθεια του προσωπικού, επιλέγουν τις αγαπημένες τους #ScotSpirit “Instagram εικόνες από τα αξιοθέατα της Σκωτίας, τα εστιατόρια, τις εμπειρίες, τα ξενοδοχεία.

Εν συνεχεία το ευπαρουσίαστο και καταρτισμένο προσωπικό χρησιμοποιεί τις εικόνες Instagram των πελατών του για να καθαρίσει τις τέλειες σκωτσέζικες διακοπές τους, δημιουργημένες με βάσει τις μοναδικές προσωπικές προτιμήσεις τους και το χρονοδιάγραμμά τους. Οι επισκέπτες μπορούν στη συνέχεια να πάρουν το προσωποποιημένο τους δρομολόγιο και να κάνουν κράτηση όποτε το επιθυμούν.

tourismtoday.gr

ADVERTORIALS