Ο άτακτος σκύλος του Μακρόν -Ούρησε μέσα στο τζάκι στο Ελιζέ, ενώ είχε σύσκεψη ο Πρόεδρος [βίντεο]

Ο άτακτος σκύλος του Μακρόν -Ούρησε μέσα στο τζάκι στο Ελιζέ, ενώ είχε σύσκεψη ο Πρόεδρος [βίντεο]

Μια νέα διάσταση στον όρο... προεδρικές διαρροές έδωσε ο σκύλος του Εμμανουέλ Μακρόν.

Στη διάρκεια συνάντησης του Γάλλου προέδρου με υπουργούς της κυβέρνησής του μέσα στο γραφείο του στο ΕλΙζέ ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε τον Νέμο, όπως λέγεται ο μαύρος σκύλος που είναι διασταύρωση γκριφόν με λαμπραντόρ, να σηκώνει το πόδι του και να ουρεί στο διακοσμητικό τζάκι...

Στο βίντεο που τράβηξε το συνεργείο του γαλλικού κρατικού δικτύου TF1 τρεις υπουργοί διακρίνονται να συνομιλούν με τον Μακρόν την ώρα που ο ηλικίας δύο ετών Νέμο ανακουφίζεται πίσω τους. Ο Γάλλος πρόεδρος κι οι υπουργοί παρακολουθούν αμήχανοι τη σκηνή. «Κι έλεγα τι είναι αυτός ο θόρυβος», σχολιάζει ο υπουργός Οικολογίας Μπρούνο Πουαρσόν, ο οποίος μιλούσε την ώρα που ο Νέμο άρχισε να ουρεί.

«Συμβαίνει συχνά αυτό;», ρωτά ο υπουργός και παλιός συνεργάτης του Μακρόν, Ζουλιάν Ντενορμαντί.

Ο Μακρόν γελάει, παραμένει στη θέση του και συνεχίζει την κουβέντα. «Προκαλέσατε μια άκρως ασυνήθιστη συμπεριφορά του σκύλου μου», λέει.

Στο βίντεο δεν διακρίνεται ποιος ανέλαβε στη συνέχεια να καθαρίσει...

Ο Νέμο προέρχεται από καταφύγιο ζώων που βρίσκεται στην περιοχή Υβελίν και ονομάστηκε έτσι από τον αγαπημένο λογοτεχνικό ήρωα του Ιουλίου Βερν, τον πλοίαρχο Νέμο που εμφανίζεται στα μυθιστορήματα «Είκοσι χιλιάδες λεύγες κάτω από τη θάλασσα» (1870) και «Η μυστηριώδης νήσος» (1874).

Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας τον υιοθέτησε επισήμως στις 27 Αυγούστου.

Δείτε το βίντεο:


 

ADVERTORIALS