Συγκινεί το μήνυμα της Μενούνος δυο μήνες απ’ την εγχείρηση στο κεφάλι της

Συγκινεί το μήνυμα της Μενούνος δυο μήνες απ’ την εγχείρηση στο κεφάλι της

Η Μαρία Μενούνος πέρασε μια δύσκολη δοκιμασία πριν από δύο μήνες όταν και έκανε επέμβαση στο κεφάλι για την αφαίρεση όγκου και η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram το νοσοκομείο.

Η ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος θυμήθηκε τις δύσκολες μέρες που πέρασε στο χειρουργείο και νιώθοντας ευγνώμων για την μάχη που έδωσε έστειλε το δικό της μήνυμα στους φαν της, αλλά και σε όσους έχουν αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο.

Η ίδια έγραψε:

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέρασαν δύο μήνες από τότε που έκανε την εγχείρηση στον εγκέφαλο. Μου φαίνεται απίστευτο όταν σκέφτομαι εκείνες τις ημέρες και βλέπω φωτογραφίες και βίντεο. Βλέπω αυτή τη φωτογραφία δύο μέρες μετά από μια εγχείρηση στον εγκέφαλο που διήρκησε 7,5 ώρες και είμαι τόσο ευγνώμων για τους γιατρούς και τις νοσοκόμες που με βοήθησαν. Δεν κατάλαβα πόσο πονούσα μέχρι που κατέβασα ταχύτητες. Ήταν για μένα ένας έλεγχος πραγματικότητας. Για αυτό και ελπίζω ότι το μήνυμα θα ακουστεί. Να ακούτε το σώμα σας και να πράττετε αναλόγως. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα κάνω με αυτή τη νέα σοφία που απέκτησα. Να βοηθήσω ανθρώπους που περνούν παρόμοιες καταστάσεις. Ποτέ δεν ήμουν τόσο ενθουσιασμένη για τη ζωή. Νιώθω τόσο ελεύθερη. Αλλά περισσότερο από όλα είμαι ευγνώμων προς το θεό, την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους συναδέλφους μου και όλους εσάς που στείλατε τόσο αγάπη και υποστήριξη όλο αυτό τον καιρό. Και φυσικά προς τον ... Γουάινι. Οι σκύλοι θεραπείας βοηθούν τόσο πολύ».

ADVERTORIALS