Πού μένουν οι πιο ισχυροί ηγέτες του κόσμου

Πού μένουν οι πιο ισχυροί ηγέτες του κόσμου

Όπως είναι αναμενόμενο, οι πιο ισχυροί άνθρωποι παγκοσμίως ζουν σε πολυτελή σπίτια, εξοπλισμένα με τα πάντα, από ελικοδρόμια μέχρι και ανεκτίμητα έργα τέχνης.

AdTech Ad

Από το Αυτοκρατορικό Παλάτι του Τόκιο μέχρι το Μέγαρο Ηλυσίων στο Παρίσι αυτές είναι οι πολυτελείς κατοικίες των ηγετών του κόσμου:

PALÁCIO DA ALVORADA - ΒΡΑΖΙΛΙΑ

 

Το Palácio da Alvorada στη Βραζιλία στεγάζει κάθε πρόεδρο της χώρας από το 1956. Το κτίριο διαθέτει πολυτελή πισίνα, σουίτες, ένα τεράστιο σαλόνι, καθώς και ένα υπόγειο που φιλοξενεί ένα αμφιθέατρο, μία αίθουσα παιχνιδιών και μία κουζίνα. Όλα φέρουν την υπογραφή του σπουδαίου αρχιτέκτονα Alfredo Ceschiatti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΜΕΓΑΡΟ ΗΛΥΣΙΩΝ - ΠΑΡΙΣΙ

 

Κοντά στη λεωφόρο Σανζ Ελιζέ βρίσκεται το Μέγαρο Ηλυσίων στο Παρίσι, το οποίο είναι η επίσημη κατοικία του προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας από τη δεκαετία του 1840. Σήμερα, το Μέγαρο φιλοξενεί τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ από το 2012.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMPERIAL PALACE - ΤΟΚΙΟ

 

To Imperial Palace βρίσκεται στο κέντρο του Τόκιο, μέσα σε ένα τεράστιο πάρκο που περιβάλλεται από μεγάλους πέτρινους τοίχους και σήμερα φιλοξενεί τον αυτοκράτορα Ακιχίτο της Ιαπωνίας, αλλά και την οικογένειάς του.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ

Πηγή: Fortunegreece.com

ADVERTORIALS