Σε τι διαφέρει το επίσημο πορτρέτο της Μελάνια Τραμπ με των άλλων κυριών -«Σπάει» την παράδοση [εικόνες]

Σε τι διαφέρει το επίσημο πορτρέτο της Μελάνια Τραμπ με των άλλων κυριών -«Σπάει» την παράδοση [εικόνες]

Το επίσημο πορτρέτο της Μελάνια Τραμπ έδωσε στην δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος με τον διεθνή Τύπο να αναφέρει πως η φωτογραφία της είναι αρκετά διαφορετική από αυτές που είχαν βγάλει οι προηγούμενες Πρώτες Κυρίες.

Αρχικά, το πορτρέτο δεν τραβήχτηκε από τον φωτογράφο του Λευκού Οίκου όπως συνηθίζεται, αλλά από τον Βέλγο Ραγκίν Μαχάουξ, ο οποίος έχει φωτογραφίσει τον Τραμπ πολλές φορές στο παρελθόν.

 Φωτογραφία: Μelania Trump, The White House

Βέβαια, ο Λευκός Οίκος έσπευσε να δικαιολογήσει το γεγονός αναφέροντας πως ο Μαχάουξ δούλευε ήδη ως «φωτογράφος επισκεπτών» στον Λευκό Οίκο, οπότε μπορούσε να φωτογραφίσει την Μελάνια.

Κι ενώ τα περισσότερα πορτρέτα των συζύγων των Προέδρων των ΗΠΑ, όπως της Μισέλ Ομπάμα, της Μπέτυ Φορντ και της Νάνσυ Ρίγκαν αποσκοπούσαν στο να δείξουν την Πρώτη Κυρία σε ρόλο οικοδέσποινας στο «Σπίτι του Λαού», η Μελάνια Τραμπ διάλεξε έναν διαφορετικό ρόλο.

Έχοντας ντυθεί σικ με μαύρο ταγιέρ, το οποίο συνδύασε με πανάκριβα διαμάντια και και έχοντας υιοθετήσει μία δυναμική στάση, η ίδια χαμογελάει ελαφρώς - σχεδόν καθόλου-στον φακό.

Φωτογραφία: Michelle Omaba,

Αντιθέτως η φωτογραφία της Μισέλ Ομπάμα δεν θύμιζε τόσο πορτρέτο, με την ίδια να είχε σταθεί στη μέση ενός τεράστιου δωματίου στον Λευκό Οίκο και γύρω της να φαίνονται διάφορα κάδρα στον τοίχο. Η Ομπάμα ήταν πιο χαμογελαστή στο φακό, ακουμπώντας αποφασιστικά το χέρι της στο τραπέζι. Βέβαια αυτό που είχε συζητηθεί στο πορτρέτο της Μισέλ ήταν το γεγονός πως φόρεσε αμάνικο φόρεμα, με τους περισσότερους να αναφέρουν πως είχε δείξει περισσότερα απ΄ όσα χρειάζονταν για το συγκεκριμένο σκοπό.

Κι άλλα πορτρέτα Πρώτων Κυριών

Νάνσυ Ρίγκαν

Φωτογραφία: Nancy Reagan- Ronald Reagan Library

Εκτός αυτού, ασχολίαστη δεν έμεινε και η μικρή ομοιότητα του πορτρέτου της Μελάνια αυτό της συζύγου του Ρόναλντ Ρίγκαν. Η Νάνσυ Ρίγκαν είχε φωτογραφηθεί για τον Λευκό Οίκο φορώντας κι αυτή ένα σακάκι με φιόγκο στον λαιμό, ενώ το πρόσωπο της καταλάμβανε όλο των χώρο του πορτρέτου όπως και της Μελάνια. Βέβαια εκείνη ήταν λίγο πιο γελαστή από την γυναίκα του Ντόναλντ Τραμπ, η οποία για ακόμη μία φορά έκανε τους πάντες να την κοιτάξουν κυρίως λόγω του τεράστιου διαμαντένιου δαχτυλιδιού της, δώρου του άντρα της.

Λάουρα Μπους

 Φωτογραφία: Laura Bush (Krisanne Johnson/Official White House Photo)

Η Λάουρα Μπους είχε προτιμήσει μία πιο φωτεινή φωτογραφία, φορώντας πορτοκαλί σακάκι, και έχοντας φόντο ένα μπουκέτο λουλούδια. Η ίδια καθόταν μάλιστα σε μία καρέκλα- αντίκα και χαμογελούσε στον φακό σαν να ήθελε να μας καλέσει για απογευματινό τσάι.

Μπέττυ Φορντ

Φωτογραφία: Betty Ford (David Hume Kennerly/Official White House Photo/Library of Congress)

Η γυναίκα του Πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Τζέραντ Φορντ είχε επιλέξει ν α φωτογραφηθεί στο μπαλκόνι του Λευκού Οίκού μπροστά από μερικά κίτρινα λουλούδια τα οποία ταίριαζαν με το πορτοκαλί φόρεμά της.

 iefimerida.gr  

ADVERTORIALS