Απίστευτος Τραμπ: Κόλλησε τη γραβάτα του με σελοτέιπ, τον έπιασε ο φακός. ΦΩΤΟ

Απίστευτος Τραμπ: Κόλλησε τη γραβάτα του με σελοτέιπ, τον έπιασε ο φακός. ΦΩΤΟ

Σοβαρά φαίνεται ότι λαμβάνει υπόψη και τα στιλιστικά σχόλια που του γίνονται ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. 

Ετσι, καθώς ανεβοκατεβαίνει σε αεροπλάνα και ελικόπτερα και ο αέρας στριφορυρίζει, εκτός από τα μαλλιά του, και τις γραβάτες, είχε σχολιαστεί ότι δεν χρησιμοποιεί κλιπ (για να την κρατά ενωμένη). 

Ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται ότι έλαβε σοβαρά υπόψη την κριτική που του έγινε και θεώρησε και αυτός ότι κάτι πρέπει να κάνει για να κρατά τη γραβάτα του ενωμένη. Δεν επέλεξε, όμως, κλιπ. Προτίμησε να την... κολλήσει με σελοτέιπ! 

Την Παρασκευή, καθώς κατέβαινε τις σκάλες του προεδρικού Air Force One, ο αέρας ήταν ιδιαίτερα επίμονος και δεν άφησε σε ησυχία τη γραβάτα του. Και κάπως έτσι αποκαλύφθηκε το... μυστικό του: Σελοτέιπ στη γραβάτα. 

Με σελοτέιπ ακόμη και στην ορκωμοσία

Να θέλει άραγε να κάνει οικονομία; Μάλλον όχι. Το πιθανότερο είναι, όπως εικάζουν διεθνή ΜΜΕ, να μην του αρέσουν καθόλου οι καρφίτσες, αφού το κόλπο με το σελοτέιπ το έχει επαναλάβει κι άλλες φορές, όπως κατά την επίσκεψή του στις αρχές Δεκεμβρίου του 2016 στην Ιντιάνα.

Αλλά ακόμη και τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής του, τη μέρα της ορκωμοσίας του, είχε χρησιμοποιήσει την αμφιλεγόμενη αυτή τεχνική.

Έτσι τον... καμάρωσε ολόκληρος ο πλανήτης στην τελετή, με το πλαστικό φιλμ να ανεμίζει δίπλα στα αυτιά του: Nτόναλντ Τραμπ ένας πέρα για πέρα «αντισυμβατικός» πρόεδρος...

Φωτογραφίες: Associated Press

iefimerida.gr

ADVERTORIALS