Δήμαρχος Άγκυρας: Ξένες δυνάμεις κάνουν τεχνητούς σεισμούς για να καταστρέψουν την οικονομία μας

Δήμαρχος Άγκυρας: Ξένες δυνάμεις κάνουν τεχνητούς σεισμούς για να καταστρέψουν την οικονομία μας

Οι τρεις σεισμοί μεγέθους 5,3 και 5,2 Ρίχτερ, που σημειώθηκαν τις δύο τελευταίες μέρες στο Τσανάκαλε της Τουρκίας, οφείλονται σε «ξένο δάχτυλο» σύμφωνα με τον δήμαρχο της Άγκυρας Μελίχ Γκιοκτσέκ

«Ξένες σκοτεινές δυνάμεις», που επιβουλεύονται την οικονομία της Τουρκίας κρύβονται πίσω από τους τρεις σεισμούς μεγέθους 5,3 και 5,2 Ρίχτερ που ταρακούνησαν το Τσανάκαλε τις δύο τελευταίες μέρες, κατήγγειλε ο δήμαρχος της Άγκυρας Μελίχ Γκιοκτσέκ.

Ο δήμαρχος της τουρκικής πρωτεύουσας έγραψε για τους σεισμούς στον λογαριασμό του στο Twitter: «Σήμερα ένας σοβαρός σεισμός σημειώθηκε στο Τσανάκαλε. Το διερεύνησα και υπάρχει ένα πλοίο που διεξάγει σεισμικές έρευνες εκεί κοντά. Τι ερευνά αυτό το πλοίο και σε ποια χώρα ανήκει θα πρέπει να βρεθεί άμεσα. Ανησυχώ για έναν πιθανό σεισμό που θα μπορούσε να προκληθεί με τεχνητό τρόπο. Αυτό πρέπει οπωσδήποτε να διερευνηθεί και να ανακοινωθεί στο κοινό».

Ο ίδιος, ανέφερε επίσης ότι υπάρχουν πλοία στη θάλασσα του Μαρμαρά που θα πρέπει να διερευνηθούν για τις δραστηριότητές τους επειδή ίσως να αποτελούν «πιθανές απειλές» και τόνισε πως ένας τεχνητός σεισμός κοντά στην Κωνσταντινούπολη θα μπορούσε να έχει στόχο να πλήξει την οικονομία της Τουρκίας.

ADVERTORIALS