Λονδίνο: Επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό τρένου -«Θέλω να σκοτώσω μουσουλμάνο» ούρλιαζε ο δράστης

Λονδίνο: Επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό τρένου -«Θέλω να σκοτώσω μουσουλμάνο» ούρλιαζε ο δράστης

Τον πανικό σκόρπισε ένας άνδρας σε σταθμό τρένου στο Λονδίνο, όταν μαχαίρωσε κάποιον και στη συνέχεια κυνηγούσε τον κόσμο ουρλιάζοντας «Θέλω να σκοτώσω μουσουλμάνο».

Το περιστατικό συνέβη στο νότιο Λονδίνο, στον σταθμό του Forest Hill, ενώ η αστυνομία θεωρεί ότι δεν έχει σχέση με τρομοκρατία.

Ο δράστης περιπλανιόταν στους δρόμους για 15 λεπτά πριν τον συλλάβουν τελικά, σύμφωνα με την Daily Mirror. «Ενας άνδρας συνελήφθη μετά από σοβαρή επίθεση στον σταθμό του Forest Hill», ανακοίνωσαν οι αρχές. «Ερευνούμε τις συνθήκες του περιστατικού, αλλά μέχρι στιγμής δεν το αντιμετωπίζουμε ως συμβάν που σχετίζεται με την τρομοκρατία», ανέφεραν ακόμη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, τις οποίες επικαλείται η Daily Mirror, ο δράστης μαχαίρωσε τον άνδρα ενώ εκείνος καθόταν στο τρένο δίπλα από τη σύζυγό του. Αμέσως μετά έτρεξε έξω από τον σταθμό, κρατώντας το μαχαίρι, ενώ φώναζε «Ποιος είναι μουσουλμάνος; Θέλω να σκοτώσω μουσουλμάνο».

Ο κόσμος άρχισε να απομακρύνεται τρέχοντας έντρομος, ενώ ο δράστης συνέχισε να κινείται στον δρόμο για περίπου 15 λεπτά. Αρκετοί έτρεξαν μέσα σε καταστήματα, προσπαθώντας να κρυφτούν από τον άνδρα.

Φωτογραφία: Twitter
iefimerida.gr

ADVERTORIALS