Έκλεψε 4,8 εκατ. δολάρια από τον εργοδότη του-Και χάλασε το 1 εκατ. σε παιχνίδι στο κινητό

Έκλεψε 4,8 εκατ. δολάρια από τον εργοδότη του-Και χάλασε το 1 εκατ. σε παιχνίδι στο κινητό

Ο Κέβιν Λι Κο δεν σκέφτεται πολύ πριν αποφασίσει. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι πράξεις του. Γιατί δεν έφτανε το γεγονός ότι έκλεψε 4,8 εκατ. δολάρια από τον εργοδότη του, ξόδεψε μια περιουσία και για παιχνίδι στο κινητό.

Ο 45χρονος από το Σακραμέντο δήλωσε ένοχος για την απάτη που διέπραξε, χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές κάρτες της εταιρείας στην οποία εργαζόταν για να κλέψει χρήματα.

Ο Κο ξόδεψε περίπου 1 εκατ. δολάρια από το ποσό που έκλεψε στο Game of War, ένα από τα πιο επικερδή παιχνίδια για κινητό τηλέφωνο. Σε αυτό, όπως εξηγεί το BBC, οι παίκτες αγοράζουν χρυσό- μεταξύ άλλων- για να χτίσουν τις αυτοκρατορίες τους. Εκτιμάται ότι πέρυσι οι χρήστες του παιχνιδιού ξόδεψαν κατά μέσο όρο 550 δολάρια παίζοντας.

Ως υπάλληλος της εταιρείας Holt, στην Καλιφόρνια, ο Κο κατάφερε να κρύψει την απάτη που διέπραττε από το 2008 έως και τον Μάρτιο του 2015! Σε αυτή την περίοδο χρησιμοποίησε την πιστωτική κάρτα της εταιρείας- πέρα από το παιχνίδι στο κινητό- για να αγοράσει πολυτελή αυτοκίνητα, εισιτήρια διαρκείας για αγώνες, όπως και για να πληρώσει μία πλαστική επέμβαση, να αγοράσει έπιπλα αλλά και να εγγραφεί σε λέσχη γκολφ.

iefimerida.gr

ADVERTORIALS