Τούρκος παίκτης NBA: Θα θυσίαζα τους γονείς μου για τον Γκιουλέν

Τούρκος παίκτης NBA: Θα θυσίαζα τους γονείς μου για τον Γκιουλέν

O Ενές Καντέρ απάντησε μέσω επιστολής στον πατέρα του και την οικογένειά του, μόλις έμαθε την απόφαση τους να τον αποκηρύξουν.

 Ο σέντερ των Thunder, με επιστολή την οποία ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο Τwitter αλλά και σε έναν δεύτερο που παραμένει ενεργός στην Τουρκία, δεν διστάζει να απαρνηθεί την οικογένεια του για χάρη του Γκιουλέν.

Αναλυτικά η επιστολή του παίκτη του NBA:

«Σήμερα έχασα τη μητέρα μου, τον πατέρα μου, τα αδέρφια μου, την οικογένεια μου και όλους μου τους συγγενείς. Ο ίδιος ο πατέρας μου ζήτησε να αλλάξω το επώνυμο μου. Η μητέρα μου, η οποία με έφερε στη ζωή με αποκήρυξε. Τα αδέρφια μου με τα οποία μεγάλωσα με αγνοούν. Οι συγγενείς μου δεν θέλουν να με δουν ξανά.

Για το έργο του Γκιουλέν, το οποίο έχει γιγαντωθεί μέσα από τα δάκρυα των πιστών και των αφοσιωμένων, όχι ένας αλλά χιλιάδες Ενές θα θυσιαζόντουσαν. Θα θυσίαζα τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και το ολόκληρη την οικογένεια μου για τον Γκιουλέν.

Θα έδινα το κεφάλι μου για εκείνον. Ελπίζω πως ο Θεός θα πάρει χρόνια από τη ζωή μου και θα τα δώσει στον Γκιουλέν. Θα θυσίαζα τον παράδεισο μου και θα γελούσα από την κόλαση για κάτι τέτοιο. Αγαπώ τον Γκιουλέν περισσότερο από τη μητέρα μου, τον πατέρα μου, τα αδέρφια μου και κάθε άλλη αγάπη.

Η μητέρα μου και ο πατέρας μου θα αποτελούσαν θυσία για εσένα (σ.σ. για τον Γκιουλέν), για την υπηρεσία, για το έργο σου. Δεν πρέπει να υπάρχει αμφιβολία για κανέναν! Ο Θεός θα φροντίσει τους υποστηρικτές, ο Θεός θα αναλάβει! Υπομονή αδέρφια μου! Περιμένετε! Ας μην χάσουμε, ας μην είμαστε οι ηττημένοι σε αυτές τις στιγμές νίκης. Από εδώ και στο εξής, τα αδέρφια μου είναι οι υποστηρικτές αυτού του έργου στις 171 χώρες. Οι στρατιώτες του έργου του Γκιουλέν είναι τα αδέρφια μου. Από εδώ και στο εξής η οικογένεια μου είναι ο Γκιουλέν στου οποίου τα μάτια τρέχουν δάκρυα. Οι τύραννοι θα εξαφανιστούν με τον καιρό. Υπομονή, ο Θεός είναι μαζί μας. Ο Θεός μου θα τα φτιάξει όλα. Είναι μία σπουδαία στιγμή, υπάρχει Θεός, δεν υπάρχει θλίψη.

skai.gr

ADVERTORIALS