Το πιο χοντρό παιδί του κόσμου – Στα 10 του ζυγίζει 192 κιλά

Το πιο χοντρό παιδί του κόσμου – Στα 10 του ζυγίζει 192 κιλά

Ο Αρια Περνάμα θα ήθελε να είναι ένα φυσιολογικό παιδί όπως τα υπόλοιπα της ηλικίας του.

Ωστόσο, το βάρος του είναι μεγάλο. Τόσο μεγάλο που θεωρείται το πιο χοντρό παιδί στην ηλικία του. Ο 10χρονος ζυγίζει 192 κιλά και ο ίδιος λόγω του μεγέθους του αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο.

Οι γονείς του υπό τον φόβο να χάσει την ζωή του λόγω της παχυσαρκίας, του έχουν ξεκινήσει δίαιτα εξπρές με την βοήθεια ειδικών. Δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς βοήθεια και συνήθως ξαπλώνει στο κρεβάτι ή στο πάτωμα.

Ο μικρός Αρια γεννήθηκε φυσιολογικός (3.2 κιλά), αλλά μετά την ηλικία των 2 ετών ξαφνικά πήρε απότομα βάρος και όγκο. Εκτοτε άρχισε να τρώει πέντε μεγάλα γεύματα την ημέρα, που είναι η τροφή για δύο ενήλικες μέσα σε ένα 24ωρο. Ρούχα δεν μπορεί να βρει εύκολα και έτσι βολεύεται με σαρόνγκ. Ετσι, η ζωή του στο χωριό Cipurwasari της Ινδονησίας έχει γίνει εφιάλτης.

Η μητέρα του Ροκάγια Σομάντρι δηλώνει για το παιδί της «Ο γιος μου μεγαλώνει με πολύ γρήγορους ρυθμούς και ανησυχώ για την υγεία του. Τρώει όσο δύο ενήλικες και κάνει συνεχώς παράπονα ότι είναι κουρασμένος και ότι έχει δύσπνοια. Μόνο τρώει και κοιμάται, και όταν δεν κάνει κάτι από τα δύο βρίσκεται στην μπανιέρα για ώρες. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος, από το να βλέπεις το παιδί σου να υποφέρει. Δεν πάει σχολείο γιατί δεν μπορεί να περπατήσει και να σταθεί δίχως βοήθεια όλο το 24ωρο. Κάνει μόνο μικρά βήματα και μετά χάνει την ισορροπία του. Θέλω να τον δω να σπουδάζει και να παίζει με τα άλλα παιδιά.

Πηγή: mirror.co.uk