Υπεγράφη η Σύμβαση Συγχρηματοδότησης του προγράμματος δράσης του Οίκου Ευγηρίας «Ο Άγιος Νεκτάριος Ιεράς Μητροπόλεως Κώου»

Υπεγράφη η Σύμβαση Συγχρηματοδότησης του προγράμματος δράσης του Οίκου Ευγηρίας «Ο Άγιος Νεκτάριος Ιεράς Μητροπόλεως Κώου»

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 30 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, για την υπογραφή της Σύμβασης Συγχρηματοδότησης του προγράμματος δράσης του Οίκου Ευγηρίας «Ο Άγιος Νεκτάριος Ιεράς Μητροπόλεως Κώου».

Τον κ Νικηταρά συνόδευσε ο Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Ιωάννης Καλλούδης!

Ο Σεβασμιότατος σημείωσε ότι αυτή η σχέση μεταξύ Μητρόπολης και Δήμου εγκαθιδρύθηκε από τον κ Κώστα Καϊσερλη και συνεχίστηκε και από τις επόμενες Δημοτικής Αρχές! Όπως σημείωσε είναι πλέον καιρός να καταλάβουμε ότι θα πρέπει να συνεργαζόμαστε για τα προβλήματα του τόπου, ευχαριστώντας παράλληλα τον κ Νικηταρά που συνεχίζει αυτή τη δράση!

Ο κ Νικηταράς τόνισε ότι δεν είναι μόνο υποχρέωση αλλά και καθήκον της τοπικής αυτοδιοίκησης να βρίσκεται δίπλα στην Μητρόπολη! Ο Δήμαρχος δήλωσε πως ο Δήμος Κω αύξησε τη συμμετοχή του καθώς μέχρι πρότινος και τα δύο μέρη έδιναν συνολικά 70 χιλιάδες ευρώ περίπου (με 70% συμμετοχή του Δήμου και 30% της Μητρόπολης), ενώ πλέον δίδεται το ποσό των 121 χιλιάδων ευρώ, με τη συμμετοχή του Δήμου να αυξάνεται στο 80%!

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις καθώς και φωτογραφίες από την υπογραφή της σύμβασης!

ADVERTORIALS