Σε κλίμα συγκίνησης η κοπή της πίτας της Ένωσης Κώων Αθηνών « Ο Ιπποκράτης» - Ο απολογισμός από την απερχόμενη πρόεδρο Νινέττα Ν. Μανούση

Σε κλίμα συγκίνησης η κοπή της πίτας της Ένωσης Κώων Αθηνών « Ο Ιπποκράτης» - Ο απολογισμός από την απερχόμενη πρόεδρο Νινέττα Ν. Μανούση

Έπειτα από 3 επιτυχημένα χρόνια στο ''τιμόνι'' της Ένωσης Κώων Αθηνών <<Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ>>, η απερχόμενη πρόεδρος, Νινέττα Ν. Μανούση παρουσίασε τις δράσεις της Ένωσης για την περίοδο 2016 -2019.

Αυτά τα 3 χρόνια η παρουσία τόσο της προέδρου όσο και το Δ.Σ. ήταν δυναμική, κάτι που άλλωστε φαίνεται από το μεγάλο ενδιαφέρον των Κώων της Αθήνας να βοηθήσουν το έργο της Ένωσης.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του Δ.Σ. για την κοπή της πίτας, τον απολογισμό του Δ.Σ. και τις εκλογές για το Νέο Δ.Σ.

image1.png

Στην φωτογραφία η απερχόμενη Πρόεδρος Νινέττα Ν. Μανούση


Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, η τακτική Γενική Συνέλευση & η διενέργεια Αρχαιρεσιών για την χρονική περίοδο 2019-2022 της Ένωσης Κώων Αθηνών « Ο Ιπποκράτης».

Σε κλίμα συγκίνησης, η Πρόεδρος της Ένωσης Νινέττα Ν. Μανούση παρουσίασε τις δράσεις της Ένωσης για την χρονική περίοδο 2016 -2019, μέσα από ένα βίντεο που ετοίμασε η ίδια και προβλήθηκε στα μέλη της Παροικίας. Η Πρόεδρος, εκ μέρους του ΔΣ, ευχαρίστησε τα μέλη της Παροικίας για την ενεργό δυναμική παρουσία τους και στήριξη στις εκδηλώσεις του συλλόγου. Ο Δικηγόρος κ. Κώστας Κουτσαντώνης της προσέφερε  ανθοδέσμη, ως ένα «ευχαριστώ» για την συμβολή της στην Ένωση.

Ακολούθησε το κόψιμο της βασιλόπιτας, με τυχερό τον Τέλη Παυλίδη, ο οποίος παρέλαβε ένα συμβολικό δώρο φτιαγμένο από την Αντιπρόεδρο Λουκία Ζερβάνου, η οποία καταχειροκροτήθηκε για την δράση της και την άψογη και στενή συνεργασία της, με την Νινέττα Ν. Μανούση.

Ακολούθησε η συγκρότηση της εφορευτικής επιτροπής με προεδρεύοντα τον Δικηγόρο κ. Κώστα Κουτσαντώνη, ο οποίος διεξήγαγε επιτυχώς την εκλογική  διαδικασία.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που προέκυψε μετά την εκλογική διαδικασία σύμφωνα με τις ψήφους προτίμησης είναι:  

  • · Λουκία Ζερβάνου 
  • · Ειρήνη Σβύνου - Κοπάδη
  • · Καραντώνη  Αντωνία
  • · Δημήτρης Καλλούδης
  • · Πέτρος Καλλούδης
  • · Γιώργος Μαθιουδάκης
  • · Φωτεινή Ηλιάδου

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα συνεδριάσουν εντός 10 ημερών για να συγκροτηθεί σε σώμα το ΔΣ, σύμφωνα με όσα προβλέπει το καταστατικό της Ένωσης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν πολλά παλαιά μέλη του συλλόγου, ενδεικτικά Φρ. Βαγιανού, Μ. Αλεξανδρίδου Μ. Φάκκος, Ζ. Διαμαντοπούλου, Μ. Χαματζόγλου, Σέβη Παρβέρη- Κουτσαντώνη κ.ά. Οι καθηγητές Π. Νούτσος και  Α. Κουτσουράδης, ο Ιατρός Γ. Κοπάδης,  οι επίτιμοι Πρόεδροι της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Φ. Καλλούδης  και Λίνα Καστανού, η Τζ. Κρεμαστινού, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων, Γ. Φραγκούλης, ο Ψυχίατρος  και Αντιπρόεδρος του ΔΙΙΚΩ Νίκος Στ. Μανούσης και πολλά ακόμα επίλεκτα μέλη της Ένωσης.

Κλείνοντας, ως απερχόμενη Πρόεδρος, θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ για την συνεργασία και την στήριξη των δράσεων της Ένωσης για την χρονική περίοδο 2016-2019. Με εκτίμηση, Νινέττα Ν. Μανούση.

 

Εκ μέρους του απερχόμενου ΔΣ

Νινέττα Μανούση                              Μαργιάννα Χαματζόγλου

    Πρόεδρος                                         Γενική Γραμματέας

 
 
image4.pngimage2.pngimage1.png


image3.png
IMG_0462.jpeg








































































































image2.png





image1.png
 
ADVERTORIALS