Oμάδα Πολιτών Κω «Θερμοπύλες»: Τα μνημονιακά κόμματα δεν μπορούν, πλέον, να εμφανίζονται ως εθνικό κεφάλαιο και χρυσή ελπίδα.

Oμάδα Πολιτών Κω «Θερμοπύλες»: Τα μνημονιακά κόμματα δεν μπορούν, πλέον, να εμφανίζονται ως εθνικό κεφάλαιο και χρυσή ελπίδα.

                                   

            ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ

                                       ΩΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΕΛΠΙΔΑ

  • ·Παρά το οικονομικό στράγγισμα, κατά 15 δις αυξήθηκε το Δημόσιο Χρέος το 1οτρίμηνο του 2018!

 

 

Η απάνθρωπη Νέα Τάξη Πραγμάτων χρησιμοποιεί πολλούς δόλιους τρόπους για να επιτύχει τη συνωμοτική παγκοσμιοποίηση, όπου οι αξίες του Χριστιανισμού, της αλήθειας, της ηθικής, της ελευθερίας, της δικαιοσύνης θα καταργηθούν, οι εθνικές παραδόσεις και ταυτότητες θα καταστραφούν και ο άνθρωπος θα μαζοποιηθεί και θα κλωνοποιηθεί σ’ ένα διεφθαρμένο ελεγχόμενο απροσωποποιημένο σκλάβο, που η μόνη του ελευθερία θα είναι να ικανοποιεί τις κατώτερες επιθυμίες του και να παίζει δουλικά το παιχνίδι των αφεντικών του…!

Στη Χώρα μας, που εδώ και χρόνια, αποτελεί το καλύτερο  πειραματόζωο της Νέας Τάξης, πέρα των άλλων, βλέπουμε το πολιτικό προσωπικό να πολιτεύεται ερήμην των πολιτών, το Σύνταγμα να έχει κουρελιαστεί, το Κοινοβούλιο να έχει απαξιωθεί, αφού έχει γίνει όργανο και μηχανισμός διεκπεραίωσης των εντολών των Δανειστών, που εξουσιάζουν θεμελιώδεις Εξουσίες του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και γενικά βλέπουμε το σύνολο των πολιτικών κομμάτων να υπηρετούν την πολιτική της παγκοσμιοποίησης, που επιδιώκει την πολιτιστική, ηθική και οικονομική ισοπέδωση των λαών.

Είναι γεγονός, ότι η παγκοσμιοποίηση των χρηματοπιστωτικών αγορών οδήγησε στην διάβρωση της δημοκρατίας και ότι οι φτωχοί πληρώνουν τον πλουτισμό των ευπόρων. Σήμερα, κοινή διαπίστωση, όχι μόνο των εχθρών της Παγκοσμιοποίησης αλλά και των υποστηρικτών και «πιστών» της είναι, ότι ευθύνεται για τη διεθνή αστάθεια, την χρηματοπιστωτική αυθαιρεσία, τις περικοπές των κοινωνικών δαπανών και του εργασιακού κόστους, που φέρουν το ένδυμα των «διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων» και το μόνο που επιφέρουν είναι μείωση μισθών και συντάξεων, αποδιάρθρωση του Κράτους Προνοίας, όξυνση της ανισοκατανομής των εισοδημάτων, όπου οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι!

                          ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ

Τα νέα στοιχεία, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και που επιμελώς τα συστημικά μέσα ενημέρωσης,  προσπερνούν, είναι αποκαλυπτικά. Το 1% του Πλανήτη κατείχε το 1980 το 16% του πλούτου και το 2017 κατείχε το 20%, αντίθετα το ήμιση (50%) του παγκόσμιου πληθυσμού παρέμεινε στο 9%! Το 2017 το 82% του πλούτου που δημιουργήθηκε πήγε στο πλούσιο 1% του παγκόσμιου πληθυσμού!! Να τονίσουμε, επίσης, ότι το παγκόσμιο χρέος, που σήμερα ανέρχεται σε 217τρις δολ., στη διάρκεια της οχταετίας 2008-2016 επεκτάθηκε κατά 57 τρις με μέσο ετήσιο ρυθμό 8% . Το ίδιο χρονικό διάστημα ο ρυθμός μεταβολής του παγκόσμιου ΑΕΠ κινήθηκε στο 3,5%. Αυτά τα στοιχεία καταδεικνύουν την αποτυχία της λιτότητας και των «διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων», που επιβάλλει η Νέα Τάξη με αιχμή του δόρατος την κτηνώδη γερμανική οικονομική πολιτική απέναντι στη Χώρα μας και την οποία οι αργυρώνητοι  πολιτικοί μας, μέσω των μνημονίων, με θρησκευτική ευλάβεια τήρησαν και συνεχίζουν να τηρούν, παρά τις περί του αντιθέτου προεκλογικές τους δεσμεύσεις, στραγγίζοντας και εξαντλώντας οικονομικά και ψυχικά τους πολίτες, χωρίς, ταυτόχρονα, καμία σοβαρή ώθηση στην παραγωγή και την ανάπτυξη! Γι’ αυτό και τα μνημονιακά κόμματα δεν μπορούν, πλέον, να εμφανίζονται ως εθνικό κεφάλαιο και χρυσή ελπίδα. Μετά από 8 χρόνια μνημόνια και τόσες θυσίες, το χρέος εκτινάχθηκε στο 179,8% του ΑΕΠ από 126,7% πριν την κρίση!

Αυτό καταδεικνύουν και τα τελευταία στοιχεία από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και αφορούν το δημόσιο Χρέος της χώρας μας, όπου βλέπουμε, παρά τα συνεχή φορομπηχτικά μέτρα, να έχει αυξηθεί, το πρώτο τρίμηνο του 2018 κατά 15,136 δις ευρώ! Έως πότε θα τους επιτρέπουμε να μας κοροϊδεύουν;

                        ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ

Η απαξίωση του εθνικού κράτους, η κατάλυση του κοινωνικού κράτους, ο αφελληνισμός και ο αποχριστιανισμός, που απροκάλυπτα πλέον επιχειρείται από τη σύγχρονη φιλελεύθερη «αριστερά», ως και το πνευματικό και ηθικό  έλλειμμα, πρωτίστως, και δευτερευόντως το οικονομικό, αρχίζει να πυροδοτεί μια αναστοχαστική διαδικασία και επαναπροσδιορίζει τη στάση του λαού, από αυτή  της «πανεθνικής νιρβάνας», που τα τελευταία χρόνια μας χαρακτηρίζει, σε αφύπνιση, επαγρύπνηση και αντίσταση. Η πρωτοφανής παραίτηση στα δικαστικά χρονικά του Προέδρου του ΣτΕ, κ. Νίκου Σακελλαρίου και όσα είπε, είναι ενδεικτικά της καταστροφής του Ελληνισμού που επιχειρούν. Ο Έλληνας, παρά την αλλοτρίωση την οποία έχει υποστεί λόγω της μεθόδευσης των κρατούντων (διαχρονικά) να τον αποσπάσουν από ό,τι πατροπαράδοτο και ηθικό δεν θα σταματήσει να αντιστέκεται, έστω και χωρίς την επαρκή στήριξη από αυτούς που θα έπρεπε να ηγηθούν αυτής της αντίστασης.

Χωρίς φανατισμό, εμπάθεια, τη φαύλη εγωπάθεια και το κομματικό πάθος, που διευκολύνουν τους κατακτητές-αποικιοκράτες και τοκογλύφους δανειστές που διαιωνίζουν με το «διαίρει και βασίλευε» την κυριαρχία τους, μπορούμε να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας και να ξανακερδίσουμε την χαμένη αξιοπρέπειά  μας.

                                                                    Oμάδα Πολιτών Κω «Θερμοπύλες»: 

ADVERTORIALS