Νοσοκομείο Κω: Ορκίστηκε και ανέλαβε καθήκοντα η μόνιμη Νοσηλεύτρια Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης κα. Ειρήνη Νόμπιλε του Ηλία

Νοσοκομείο Κω: Ορκίστηκε και ανέλαβε καθήκοντα η μόνιμη Νοσηλεύτρια Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης κα. Ειρήνη Νόμπιλε του Ηλία

«Ορκωμοσία και Ανάληψη Καθηκόντων μόνιμης Νοσηλεύτριας ΠΕ & Ειδικευόμενου Ιατρού Χειρουργικής στο ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»»

Το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης του κοινού ανακοινώνει ότι σήμερα Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 ορκίστηκε και ανέλαβε καθήκοντα η μόνιμη Νοσηλεύτρια Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης κα. Ειρήνη Νόμπιλε του Ηλία. Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε από τον Αν. Διοικητή κ. Νεκτάριο Γεωργαντή παρουσία της Διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας κας Διονυσίας Διονυσοπούλου, των προϊσταμένων όλων των Τμημάτων της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Ιωάννη Νταβασίλη, κ. Γαβριήλ Μαστροπέτρο και κας Σεβαστής Πιζάνια και του προϊστάμενου του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Νικόλαου Ζαμάγια. Η συγκεκριμένη πρόσληψη, έβδομη (7η) στη σειρά το τελευταίο διάστημα, ενισχύει ποσοτικά και ποιοτικά την Νοσηλευτική υπηρεσία του νοσοκομείου που αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για την ποιοτική παροχή υπηρεσιών υγείας στους νοσηλευόμενους ασθενείς.

Αργότερα το μεσημέρι ορκίστηκε και ανέλαβε καθήκοντα ο Ειδικευόμενος Ιατρός Χειρουργικής κ. Ανδρέας Παπαδημητρίου. Η συγκεκριμένη ανάληψη υπηρεσίας αποτελεί πολύ σημαντικό γεγονός γιατί έπειτα από έξι (6) χρόνια ειδικευόμενος ιατρός επιλέγει την Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου μας για να κάνει μέρος της ειδικότητας του, γεγονός που αποδεικνύει την ποιοτική αναβάθμιση της κλινικής. Το τελευταίο διάστημα σταδιακά και μεθοδικά υλοποιήθηκε σχέδιο ενίσχυσης και αναβάθμισης της χειρουργικής κλινικής που αντιμετωπίζει σημαντικό αριθμό σοβαρών περιστατικών με ιδιαίτερη ένταση κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 2017 εξετάστηκαν περίπου 2300 ασθενείς στο τακτικό χειρουργικό ιατρείο ενώ πραγματοποιήθηκαν 174 χειρουργεία εκ των οποίων 17 λαπαροσκοπικές επεμβάσεις. Τους πρώτους μήνες του 2018 ο αριθμός των προγραμματισμένων επεμβάσεων είναι σημαντικά αυξημένος.   

Η Διοίκηση, η Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας, ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου, η Διευθύνουσα Νοσηλευτικής και το σύνολο του Ιατρικού, νοσηλευτικού, επιστημονικού και λοιπού προσωπικού του ΓΝ-ΚΥ ΚΩ  επιθυμούν δημοσίως να ευχηθούν στους νέους συναδέλφους να είναι πάντα υγιής και να προσφέρουν για πολλά χρόνια τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στους ασθενείς.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

ADVERTORIALS