Ρόδος: Θλίψη και οδύνη για τον εικοσάχρονο.-Το Σάββατο θα γίνει η κηδεία του.

Ρόδος: Θλίψη και οδύνη για τον εικοσάχρονο.-Το Σάββατο θα γίνει η κηδεία του.

Αβάσταχτη είναι η θλίψη και αθεράπευτος ο πόνος στο νησί της Ρόδου από τον άδικο χαμό, σε ηλικία 20 ετών, του Νίκου Χατζηνικολάου του Σάββα, που έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής του τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Ο Νίκος, διάνοια στα Μαθηματικά, βραβευμένος από το παράρτημα Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, είχε εισαχθεί τρίτος και φοιτούσε στην σχολή εφαρμοσμένων μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ενα ανήσυχο πνεύμα, ένα καλοκάγαθο και αγαπητό παιδί, που εγκατέλειψε τα ξημερώματα της Τετάρτης την οικία του στην Ιαλυσό, με το αυτοκίνητο τύπου Golf, ασημί χρώματος, της μητέρας του, αντιδημάρχου Τουρισμού στον Δήμο Ρόδου κ. Μαρίζας Χατζηλαζάρου και εξαφανίστηκε.

Πίσω του είχε αφήσει το κινητό του τηλέφωνο, πήρε το πορτοφόλι του και φορώντας αθλητική ενδυμασία έφυγε χωρίς να ενημερώσει κανέναν από τους οικείους του για τον προορισμό του.

Στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης facebook σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης συναγερμός, αφού ο 20χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Ο πατέρας του, ενημέρωσε για την εξαφάνισή του τις αρχές και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ ταυτόχρονα αναζητήθηκε μέσω ελέγχου ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων. Σημαντική υπήρξε και η συνδρομή εθελοντών και κυρίως συγγενών του.

Χθες το πρωί, το νησί βυθίστηκε στο πένθος στο άκουσμα της είδησης ότι ο Νίκος είχε βρεθεί νεκρός στον βυθό του λιμανιού της Αρχαίας Καμείρου.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε βυθισμένο σε απόσταση 10 μέτρων περίπου από τον προβλήτα αναποδογυρισμένο και ο ίδιος πνιγμένος.

Λίγες ώρες μετά, το αυτοκίνητο ανασύρθηκε από τον βυθό και το άψυχο σώμα του μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ρόδου για τη διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ιαλυσού το Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11π.μ.

Η οικογένειά του, επιθυμεί, αντί στεφάνων, τα χρήματα, να κατατεθούν στο Ίδρυμα Υποτροφιών Δωδεκανήσου.
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος:
IBAN: GR32 0110 4610 0000 4612 9617 844
Alphabank:
IBAN: GR73 0140 6400 6400 0210 1375 154

Το προγραμματισμένο για σήμερα χριστουγεννιάτικο bazaar του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου αναβάλλεται λόγω πένθους για τον αδόκητο χαμό του 20χρονου Νίκου Χατζηνικολάου.

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Ρόδου
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ και στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ.
Αγαπημένη μας Μαρίζα, στον ανείπωτο πόνο της οικογένειας σας, για τον αναπάντεχο χαμό του γυιού σας, Νίκου, εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε σένα προσωπικά και σε όλα τα μέλη της οικογένειάς σας.
Εμείς όλοι είμαστε κοντά σας να συμπαρασταθούμε στις δύσκολες τούτες στιγμές σας.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ
ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

Πηγή:www.dimokratiki.gr

ADVERTORIALS