Κάλυμνος: Το ένα παπούτσι που δεν βρέθηκε και το φούτερ που φορούσε ο φοιτητής στο κεντρικό στόχαστρο της αστυνομικής έρευνας

Κάλυμνος:  Το ένα παπούτσι που δεν βρέθηκε και το φούτερ που φορούσε ο φοιτητής  στο κεντρικό στόχαστρο της αστυνομικής έρευνας

Ο θάνατος του φοιτητή στην Κάλυμνο επήλθε εικοσιτετράωρα μετά την εξαφάνισή του-μεταφέρθηκε το άψυχο σώμα του στο σημείο που βρέθηκε , έχοντάς τον τοποθετημένο μέσα σε τσουβάλι.- το απόγευμα μεταφέρεται η σορός στη Ρόδο για νεκροτομή-Ασφάλεια και ΟΠΚΕ στο νησί (βίντεο)  

 Η υπόθεση του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο συγκλονίζει το πανελλήνιο, την ώρα που οι γονείς του αναζητούν τους δράστες ή το δράστη που σκότωσε το παιδί τους και μετέφερε το άψυχο σώμα του στο σημείο που βρέθηκε , έχοντάς τον τοποθετημένο μέσα σε τσουβάλι.

Σύμφωνα με το protothema. gr στην κατάθεση του 15χρονου μαθητή όπου ήταν ο άνθρωπος που βρήκε τη σορό του άτυχου φοιτητή , στο συγκεκριμένο σημείο είχε πάει και τη προηγούμενη ημέρα, επειδή η περιοχή έχει γαϊδουράγκαθα και από τα άνθη τους που εμφανίζονται αυτή την εποχή, φτιάχνει κόλλα για ξόβεργες. Και την προηγούμενη ημέρα δεν υπήρχε τίποτα όπως διαβεβαιώνει με απόλυτα κατηγορηματικό τρόπο, 15χρονος μαθητής στην κατάθεσή του .

Στο θρίλερ με τα παπούτσια που εντοπίστηκαν σε εκ διαμέτρου αντίθετο σημείο και η μητέρα του φοιτητή είχε διαβεβαιώσει ότι ανήκαν στο παιδί της, σύμφωνα με το protothema.gr τα παπούτσια αυτά μοιάζουν αρκετά με εκείνα που φορούσε ο φοιτητής και οι κάλτσες έχουν επίσης σκούρο χρώμα όπως αυτές που φορούσε όταν εξαφανίστηκε. Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί διέθεταν κατάθεση αγρότη που μάζευε ελιές, ότι τα συγκεκριμένα ευρήματα βρισκόταν στο σημείο πάνω από 10 ημέρες, αλλά αρχικά οι ισχυρισμοί του θεωρήθηκαν ανυπόστατοι μπροστά στη διαβεβαίωση της μητέρας.

Το ένα παπούτσι όμως που δεν βρέθηκε και το φούτερ που φορούσε ο φοιτητής, βρίσκονται στο κεντρικό στόχαστρο της αστυνομικής έρευνας, καθώς πιθανολογείται ότι όταν και αν βρεθούν, θα τους υποδείξουν το σημείο ή την περιοχή της δολοφονίας, από την οποία φυσικά αναμένεται να εξαχθούν σημαντικά στοιχεία για την ταυτότητα και το κίνητρο του δράστη.

Νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο - Παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα.

Η εξαφάνιση του Νίκου Χατζηπαύλου δηλώθηκε στις 19 Νοεμβρίου και ο φοιτητής σύμφωνα με πάντα με τους αστυνομικούς  δολοφονήθηκε τρεις με τέσσερις ημέρες αργότερα αφού τον σκότωσαν, τον μετέφεραν στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρόςκαι αυτό που θα αναζητήσουν οι αστυνομικές αρχές είναι πού κρατούσαν οι δράστες τον άτυχο φοιτητή όλο αυτό το χρονικό διάστημα.  

Οι αστυνομικές αρχές αρχικά αναζητούν το κίνητρο της δολοφονίας του νεαρού, γιατί το σώμα του 21χρονου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή φέρει πολλαπλές κακώσεις και στο σώμα του εντοπίστηκαν «τσιμπήματα» από ζώα. Επίσης, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο άτυχος φοιτητής φορούσε μόνο το ένα παπούτσι του, φόρμα κι ένα μπλουζάκι. 

Η σορός του φοιτητή, ελλείψει ιατροδικαστή στην Κάλυμνο, φυλασσόταν για εικοσιτέσσερις ώρες περίπου στο χώρο όπου βρέθηκε νεκρός έως ότου μεταβεί στο νησί ο ιατροδικαστής,κ. Πάνος Κοτρέστος, από τη Ρόδο.  Μετά την πρώτη εξέταση ο νεκρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καλύμνου.

Σήμερα στις τρεις και μισή  (27.11.2017) θα μεταφερθεί στη Ρόδο για να γίνει η νεκροτομή αύριο Τρίτη. Αυτή θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.

  Κλιμάκιο της ασφάλειας που έφτασε στο νησί τα ξημερώματα της Κυριακής, συνέλεξε στοιχεία  προκειμένου να σταλθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ και να αξιολογηθούν. Επίσης, στελέχη της ομάδας πρόληψης καταστολής εγκλήματος (ΟΠΚΕ) μετέβησαν από τη Ρόδο στην Κάλυμνο το μεσημέρι της Κυριακής, συμμετέχοντας  στις έρευνες. 

 Συγκλονισμένη η μητέρα του Νίκου Χατζηπαύλου μίλησε στον Alpha Tv

«Στη συγκεκριμένη περιοχή δεν γνωρίζω τι παίζεται αλλά αυτό που θέλω να καταγγείλω είναι ότι υπάρχει συγκάλυψη από την πλευρά των Αρχών. Πάντως ότι υπάρχουν υποψίες και ότι υπάρχουν περίεργα πράγματα που δεν κολλάνε, υπάρχουν. Φόραγε το παιδί μου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το ένα παπούτσι από τα δύο. Πώς βρέθηκαν παπούτσια ακριβώς το ίδιο σχέδιο και το ίδιο νούμερο από την άλλη πλευρά του βουνού; Είπε μια διασώστης ότι αυτά τα παπούτσια είναι καινούργια. Φυσικά, τα παπούτσια αυτά που βρέθηκαν μπορεί να αγοράστηκαν εκ των υστέρων. Κάποιος τα αγόρασε. Ακριβώς το ίδιο νούμερο και το ίδιο σχέδιο» λέει η μητέρα του  Νίκου.

ADVERTORIALS