Άκαρπες οι έρευνες-Από τα ξημερώματα οι δύο άντρες της ΕΜΑΚ με διασωστικό σκύλο στην Κάλυμνο, για τον εντοπισμό του 21χρονου. Σε μεγάλη έκταση του νησιού οι έρευνες

Άκαρπες οι έρευνες-Από τα ξημερώματα  οι δύο άντρες της ΕΜΑΚ με διασωστικό σκύλο στην Κάλυμνο, για τον εντοπισμό του 21χρονου. Σε μεγάλη έκταση του νησιού οι έρευνες

 Μέχρι αυτή τη στιγμή οι έρευνες είναι άκαρπες.Οι έρευνες πραγματοποιούνται σε μεγάλο μέρος του ορεινού όγκου του νησιού απο την περιοχή Αργινώντα έως και τον Βαθύ Παναγιά Κυρά Ψηλή και στην περιοχή του Κάστρου Χώρας.  

Στην Κάλυμνο, βρίσκονται απο τα ξημερώματα δυο στελέχη της 1ης ΕΜΑΚ  με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου φοιτητή, Νίκου Χατζηπαύλου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.
 Οι  έρευνες  πραγματοποιούνται  σε μεγάλο μέρος του ορεινού όγκου του νησιού απο την περιοχή Αργινώντα έως και το  Βαθύ.

Στις έρευνες συμμετέχουν πυροσβέστες απο την πυροσβεστική υπηρεσία της Κω, αστυνομικοί καθώς και εθελοντές. Από αέρος έρευνες πραγματοποιεί ένα ελικόπερο.

Τα ίχνη του 21χρονου χάθηκαν την περασμένη Κυριακή, και ενώ είχε φύγει με το ποδήλατό του για μια βόλτα.

Η μητέρα του, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, από την πρώτη στιγμή έτρεξε στην αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού της, αφού για ώρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

«Μαμά πάω μια βόλτα με το ποδήλατο και επιστρέφω» ήταν τα τελευταία λόγια του 21χρονου Νικόλα Χατζηπαύλου, όπως δήλωσε στους αστυνομικούς του τμήματος Καλύμνου η μητέρα του νεαρού.

Η γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, προσπάθησε να περιγράψει στους αστυνομικούς την εμφάνιση του γιου της, ο οποίος σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η μητέρα του την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε φούτερ, μαύρο παντελόνι και γκρι παπούτσια.

Στο νησί βρίσκεται κλιμάκιο της Πυροσβεστικής από την Κω αφού στην Κάλυμνο δεν υπάρχει κάποιο που θα μπορούσε να ξεκινήσει άμεσα τις έρευνες.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 21χρονου μετά και τα νέα ευρήματα συνεχίζονται σήμερα,Τετάρτη, στην ευρύτερη περιοχή στο Βαθύ.

ADVERTORIALS