Δείτε τις ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στον χειμερινό κινηματογράφο Ορφέα

Δείτε τις ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στον χειμερινό κινηματογράφο Ορφέα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ 19/10 – 25/10/2017

Στον Χειμερινό Κινηματογράφο Ορφέα από την Πέμπτη 19/10 έως και την Τετάρτη 25/10 θα προβληθούν (4) ταινίες: το πολεμικό δράμα «Η Μεγάλη Υπόσχεση», η ταινία τρόμου «Leatherface», η δραματική περιπέτεια «Δουνκέρκη» και η ταινία κινουμένων σχεδίων «My Little Pony:Η Ταινία»

«Η Μεγάλη Υπόσχεση» του Τέρι Τζορτζ με τους Κρίστιαν Μπέιλ, Όσκαρ Άιζακ, Σάρλοτ Λε Μπον, Άντζελα Σαράφιαν, Ζαν Ρενό, Τζέιμς Κρόμγουελ, Σόχρε Άγκντασλου

Υπόθεση: Ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος μαίνεται και η οθωμανική αυτοκρατορία φεύγει για να έρθει η Τουρκία του Ατατούρκ. Μέσα σε αυτή την εποχή, ένας σεμνός αρμένης αποθηκάριος, ο Μιχαίλ, εγκαταλείπει το χωριό του στη Νότια Ανατολία για να σπουδάσει ιατρική στην πρωτεύουσα. Ο Μιχαίλ λογοδόθηκε με μια συγχωριανή του, ώστε να πληρώσει με την προίκα τις σπουδές του. Η μητέρα του τον προειδοποίησε να μην παντρευτεί για χρήματα, αλλά αυτός είναι βέβαιος ότι μέχρι να έρθει η ώρα της τελετής, θα έχει αγαπηθεί με την κοπέλα. Μα αυτό μπορεί να ίσχυε πριν γνωρίσει την Άννα. Όμορφη, σπουδαγμένη στο Παρίσι και ταλαντούχα σε χορό και σχέδιο, η Άννα φαίνεται να είναι το κορίτσι των ονείρων του. Αλλά ο Μιχαίλ θέλει να κρατήσει την υπόσχεση του, ενώ και η Άννα βρίσκεται σε δεσμό με τον Κρις, έναν αμερικανό φωτορεπόρτερ. Οι τρεις τους θα παρασυρθούν σε ένα δράμα μεγαλύτερο από ό,τι θα φαντάζονταν, κι ενώ η βία αρχίζει να τους χτυπάει την πόρτα.

  Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Προβολές: Πέμπτη 19/10: 19:30 2D Παρασκευή 20/10: 22:15 2D Κυριακή 22/10: 19:30 2D

Δευτέρα 23/10: 22:00 2D Τρίτη 24/10: 19:30 2D

«Leatherface» των Αλεξάντρ Μπουστίγιο και Ζιλιέν Μορί με τους Αλεξάντρ Μπουστίγιο, Ζιλιέν Μορί

Υπόθεση: Η ταινία “Leatherface” αποτελεί το prequel του «Σχιζοφρενή Δολοφόνου με το Πριόνι». Ο μετέπειτα ψυχικά άρρωστος εκτελεστής με το πριόνι συναντάται σε νεαρή ηλικία όπου, μαζί με ακόμα τρεις συγκρατούμενούς του, δραπετεύουν από την ψυχιατρική κλινική στην οποία βρίσκονται έγκλειστοι, απαγάγοντας και μια νοσοκόμα την οποία βυθίζουν στον απόλυτο τρόμο. Ένας εξίσου διαταραγμένος ψυχικά αστυνομικός αρχίζει να τους κυνηγάει, με αποτέλεσμα ένα από τα παιδιά να πέσει θύμα του και να καταστραφεί το μυαλό του για πάντα. Κάπως έτσι, ένα αδυσώπητο τέρας γεμάτο μίσος και οργή γεννιέται και ζητά εκδίκηση: ο Leatherface!

  Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Προβολές: Πέμπτη 19/10: 22:00 2D Παρασκευή 20/10: 20:15 2D Σάββατο 21/10: 20:00 2D & 22:00 2D Κυριακή 22/10: 22:00 2D Δευτέρα 23/10: 20:00 2D Τετάρτη 25/10: 22:00 2D

«Δουνκέρκη» του Κρίστοφερ Νόλαν με τους Φιόν Γουάιτχεντ, Τομ Γκλιν-Κάρνι, Τομ Χάρντι Μαρκ Ράιλανς, Τζακ Λόουντεν, Χάρι Στάιλς, Κένεθ Μπράνα, Κίλιαν Μέρφι

Υπόθεση: Η ταινία ξεκινά, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες των Βρετανών και των Συμμάχων είναι περικυκλωμένοι από δυνάμεις του εχθρού. Παγιδευμένοι στην παραλία, με τις πλάτες τους στην θάλασσα έρχονται αντιμέτωποι με μια ανέφικτη κατάσταση, καθώς ο εχθρός πλησιάζει.Η ιστορία ξεδιπλώνεται στη στεριά, στη θάλασσα και στον αέρα. Αεροπλάνα spitfires της RAF έρχονται αντιμέτωπα με τον εχθρό πάνω από το Κανάλι προσπαθώντας να προστατεύσουν τους ανυπεράσπιστους άνδρες στην στεριά.Την ίδια στιγμή, εκατοντάδες βάρκες επανδρωμένες με απλούς πολίτες και στρατιώτες κάνουν μια απέλπιδα προσπάθεια, με κίνδυνο της ζωής τους, σε μια μάχη ενάντια στο χρόνο.

  Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Προβολές: Τρίτη 24/10: 22:00 2D  Τετάρτη 25/10: 20:00 2D

 «My Little Pony:Η Ταινία» του Τζέισον Τίσεν στην μεταγλώττισμένη έκδοση με τις φωνές των Γιάννης Στεφόπουλος, Μαρία Ζερβού, Τάνια Παλαιολόγου, Βούλα Κώστα, Κατερίνα Γκρίργκις, Φοίβος Ριμένας, Χρήστος Συριώτης, Τζίνη Παπαδοπούλου, Ρία Απέργη, Σοφία Καψαμπέλη, Νίκη Γεωργακάκου, Αίγλη Κοντονίκου.

Υπόθεση: Μία σκοτεινή δύναμη απειλεί το Ponyville και η πιο κουλ παρέα πόνυ του κόσμου αναλαμβάνει δράση, ξεκινώντας ένα συναρπαστικό ταξίδι, κατά τη διάρκεια του οποίου κάνουν νέους φίλους και αποδεικνύουν ότι η Φιλία είναι Μαγική και βγαίνει σε πολλά χρώματα!

Προβολές: Σάββατο 21/10: 18:00 2D Κυριακή 22/10: 17:30 2D

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Σας περιμένουμε!!!!

Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΟΡΦΕΑΣ

ADVERTORIALS