Ανακοίνωση του Σωματείου εργαζομένων Γ.Ν – Κ.Υ Κω, για τον σεισμό της 21ης Ιουλίου

Ανακοίνωση του Σωματείου εργαζομένων Γ.Ν – Κ.Υ Κω, για τον σεισμό της 21ης Ιουλίου

Το Σωματείο εργαζομένων Γ.Ν – Κ.Υ Κω εκφράζει την βαθιά θλίψη για την απώλεια και τους τραυματισμούς των συνανθρώπων μας.
Επίσης, ευχαριστεί και συγχαίρει το προσωπικό όλων των ειδικοτήτων του Νοσοκομείου μας, και όλους τους φορείς που συνέβαλαν στην άμεση φροντίδα και περίθαλψη των τραυματιών του σεισμού στο νησί της Κω, στις 21/7. Ακόμη, ευχαριστούμε τον λαό της Κω που βοήθησε με κάθε τρόπο στην αντιμετώπιση των τραυματιών.
Επισημαίνουμε όμως την ανάγκη για τον ουσιαστικό έλεγχο καταλληλότητας όλων των κτιρίων και ιδιαίτερα μεγάλων κτιρίων όπως Δημόσιες Υπηρεσίες και Μεγάλους Εργασιακούς χώρους, Σχολεία που στεγάζουν πολλούς εργαζόμενους, πολίτες, παιδιά.
Ζητάμε την άμεση μόνιμη πρόσληψη των συμβασιούχων του Νοσοκομείου και των υπόλοιπων κρατικών φορέων, που φάνηκε για ακόμα μια φορά πως είναι αναγκαίοι, όχι μόνο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, αλλά και σε πάγιες ανάγκες.
Ζητάμε την άμεση αποκατάσταση των καταστροφών από το κράτος, έτσι ώστε να είναι ασφαλή τα κτίρια και οι εξωτερικοί χώροι.
Το Σωματείο, Κως 25/7/17

ADVERTORIALS