Το HomeBody στηρίζει την Κω. Δωρεάν μελέτη αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου και διακόσμησης

Το HomeBody στηρίζει την Κω. Δωρεάν μελέτη αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου και διακόσμησης

Το HomeBody παραδίδει μαθήματα κοινωνικής αλληλεγγύης!

Η κοινωνική προσφορά μπορεί να πάρει πολλές μορφές: δωρεές, έρανοι, φιλανθρωπίες και συσσίτια. Οπωσδήποτε, η σημασία της είναι μεγάλη, καθώς συμβάλλει στην επίλυση σοβαρών κοινωνικών προβλημάτων ,όπως η φτώχια, και συγχρόνως δημιουργεί στενούς δεσμούς συνεργασίας και συναλληλίας μεταξύ των πολιτών.

Το HomeBody, λοιπόν, αποφάσισε να στηρίξει το νησι που πρόσφατα έπληξε ο εγκέλαδος, Κω. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του επικεφαλής, σε επιχειρήσεις οι οποίες έχουν υποστεί ζημειές θα προσφέρεται δωρεάν μελέτη αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου και διακόσμησης, ως μια προσπάθεια που αποσκοπεί στην επανακίνηση του τουρισμού και την ενίσχυση των επαγγελματιών στο νησί. Έτσι, το κόστος επισκευής των επιχειρήσεων μπορεί να ελαχιστοποιηθεί, αλλά και δίνονται κίνητρα για αναβάθμιση τους, με λιγότερα έξοδα, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των πολιτών και των τουριστών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω του https://www.homebody.gr/help .

Μηχανισμός προστασίας από τους σεισμούς

https://youtu.be/iQzHdgw9D44

Η ομάδα πρόσφατα ξεκίνησε την ανάπτυξη ενός μηχανισμού που εντοπίζει τον σεισμό προτού γίνει ισχυρός και ειδοποιεί το χρήστη ώστε να εγκαταλείψει έγκαιρα το χώρο και να οδηγηθεί σε ασφαλές μέρος.

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα κίνησης και πομπό για σύνδεση στο διαδίκτυο. Μόλις μια συσκευή ανιχνεύσει δόνηση, την καταγράφει και διαβάζει τα δεδομένα από ίδιες συσκευές που είναι τοποθετημένες σε κοντινό μέρος (π.χ. ίδια πόλη), ώστε να επιβεβαιώσει το σεισμό και να ειδοποιήσει τον κάτοικο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθέιτε την παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση

 https://www.homebody.gr/

ADVERTORIALS