Συμμετοχή του αρχιτεκτονικού γραφείου ΧΑΜΨΑ στην έκθεση “Good Ντιζάιν Greece Exhibition”

Συμμετοχή του αρχιτεκτονικού γραφείου ΧΑΜΨΑ στην έκθεση “Good Ντιζάιν Greece Exhibition”

unnamed 83

Αυρίο Πέμπτη, 29 Ιουνίου στην Αθήνα, έχει τα εγκαίνιά της μια διεθνούς κύρους έκθεση στο χώρο της αρχιτεκτονικής και του design. Πρόκειται για μια διοργάνωση του κορυφαίου μουσείου Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design (www.chi-athenaeum.org) σε συνεργασία με τα Good Design Awards, του παλαιότερου θεσμού παγκοσμίως για το design, που ιδρύθηκαν το 1950 και για αρκετά χρόνια αποτελούσαν μέρος του προγράμματος του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης της Αμερικής (MoMA). Σήμερα επτά δεκαετίες μετά, η διοργάνωση των βραβείων Καλού Σχεδιασμού Good Design Awards σε συνεργασία με το Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design, συνεχίζουν αυτή την παράδοση ξεπερνώντας κάθε σύνορο και αναδεικνύοντας την αριστεία στο design. Το ετήσιο πρόγραμμα του Μουσείου περιλαμβάνει εκθέσεις σε διάφορα κέντρα της Ευρώπης και των Η.Π.Α. Στο πλαίσιο αυτό επιλέχθηκε φέτος και η Αθήνα και υπό τον τίτλο “Good Ντιζάιν Greece Exhibition”, η έκθεση θα περιλαμβάνει project που υλοποιήθηκαν από Ελληνικές εταιρείες και σχεδιαστές για την Ελληνική αγορά, στις εξής κατηγορίες:

-          Environmental/Interior Design

-          Industrial Design

-          Textile Design

-          Furniture Design

-          Graphic Design/Packaging

Ένα από τα δημιουργικά γραφεία που συμμετέχουν στην έκθεση είναι και το ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΑΜΨΑ, με έδρα την Αθήνα, τη Σαντορίνη και την Κω. Συγκεκριμένα, το γραφείο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΑΜΨΑ, είναι ένα εκ των τριών ελληνικών γραφείων που θα παρουσιάσουν έργα τους. Μάλιστα, όπως μας αναφέρει ο Δημήτρης Χάμψας, αρχιτέκτων και επικεφαλής του γραφείου, το γραφείο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΑΜΨΑ θα εκπροσωπηθεί με 2 έργα του, στην κατηγορία Interior Design.

unnamed 84

Ο Δημήτρης Χάμψας, με μεταπτυχιακές σπουδές στην “Πολεοδομία-Χωροταξία” και στη “Διαχείριση Μνημείων”, μελετά επί σειρά ετών την αρχιτεκτοική της Κω και έχει διδάξει επί σειρά ετών το μάθημα της Οικοδομικής σε κρατικές σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Μηχανικών ενώ το αναγνωρισμένο έργο του έχει φιλοξενηθεί σε πλήθος εκθέσεων, εκδόσεων και επιστημονικών συνεδρίων. Παράλληλα είναι τακτικό μέλος του Συυμβουλίου Αρχιτεκτονικής Κω-Νισύρου. Το ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΑΜΨΑ (www.champsas.gr) στην Κω βρίσκεται επί της Μητροπόλεως 22.

Εγκαίνια: Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017, στις 20.00.

Διάρκεια: Από 29/6 έως 23/7/2017.

Χώρος: Contemporary Space Athens, Μητροπόλεως 74, Αθήνα.

Ημέρες και ώρες: Τετάρτη έως Κυριακή, 15.00-22.00.

Πληροφορίες: 210 3428511

www.contemporaryspaceathens.com

unnamed 85

ADVERTORIALS