Παρουσιάσθηκε ο νέος ηγέτης στις γενικές ασφαλίσεις στην Ελλάδα - Εντυπωσιακή εκδήλωση ERGO-ATE Ασφαλιστικής!

Παρουσιάσθηκε ο νέος ηγέτης στις γενικές ασφαλίσεις στην Ελλάδα - Εντυπωσιακή εκδήλωση ERGO-ATE Ασφαλιστικής!

Η ERGO εκπροσωπείται στην Κω 35 χρόνια μοναδικά από τα Ασφαλιστικά Γραφεία Ελευθερίου Δρόσου.

Με μία εντυπωσιακή εκδήλωση στο κλειστό ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο του Αμαρουσίου γιόρτασαν οι άνθρωποι της ERGO και της ΑΤΕ Ασφαλιστικής την νέα τους αρχή, τη νέα τους εποχή.

Πάνω από 1300 ασφαλιστές παρευρέθηκαν στην Αθήνα από όλο το δίκτυο των δυο εταιριών το Σάββατο 18 Μαρτίου στη πρώτη κοινή τους εκδήλωση ως μία εταιρία. Επίσης μαζί τους και οι υπάλληλοι των δυο εταιρειών.

Την εκδήλωση παρουσίασαν οι μοναδικοί δίδυμοι τενόροι παγκοσμίως, οι Έλληνες αδελφοί Φίνα, φορώντας συμβολικά ένα κόκκινο και ένα πράσινο παπιγιόν, στα χρώματα της Ergo και της ΑΤΕ Ασφαλιστικής.

Ο Εμπορικός Διευθυντής του ομίλου κ. Στάθης Τσαούσης στην ομιλία του αναφέρθηκε στα κοινά σημεία των ανθρώπων του ομίλου που είναι το όραμα και η επιθυμία για τη δημιουργία μιας μεγάλης εταιρίας αλλά και η ανάπτυξη βαδίζοντας μαζί και διατηρώντας τις αξίες και των δύο εταιριών.

H κα Ms Sebold-Bender μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου ERGO καλησπερίζοντας το ακροατήριο στα ελληνικά δήλωσε πως ως το 6 μέλος η ίδια μια πολύτεκνης οικογένειας μπορεί να διαβεβαίωσε το πόσο σπουδαίο είναι να ανήκει κάποιος σε μια μεγάλη οικογένεια όπως είναι και αυτή της ERGO-ATE που δημιουργήθηκε. Εξέφρασε ακόμα την αισιοδοξία της και τη βεβαιότητα για την επιτυχία και την εξέλιξη αυτής της συγχώνευση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των εταιριών ERGO και ATE κ. Θεόδωρος Κοκκάλας ικανοπιημένος για την ομαλή ένωση δυνάμεων δήλωσε πως ακόμα έχουν να γίνουν πολλά. Μια καινούργια πορεία ξεκινάει μαζί με τις δύο εταιρίες με στόχο τη δημιουργία ενός απ τους ηγέτες της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς στις γενικές ασφαλίσεις. Υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών τεχνική και τεχνολογική αριστεία και μέγιστη αποτελεσματικότητα είναι οι τρεις στόχοι κι αυτό που ζήτησε από τους ανθρώπους των εταιριών ERGO ATE κλείνοντας την ομιλία του.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις και η έκπληξη για όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν να απολαύσουν τον Αντώνη Ρέμο ο οποίος ανεβαίνοντας στη σκηνή τους αφιέρωσε κι ένα απ' τα καινούργια του τραγούδια.

nextdeal.gr

ADVERTORIALS