« ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»: Οι έμφυλες ταυτότητες στα σχολεία και ο εκφυλισμός της χώρας

« ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»: Οι έμφυλες ταυτότητες στα σχολεία και ο εκφυλισμός της χώρας

« ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»: ΟΙ ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Προσπαθούν να μυήσουν τα ανήλικα παιδιά σε παρεκκλίνουσες σεξουαλικές συμπεριφορές.
Γονείς αφυπνιστείτε!

Από τις 23 Δεκεμβρίου 2016 το Υπουργείο Παιδείας απέστειλε εγκύκλιο σε όλα τα Γυμνάσια της χώρας μας με την ένδειξη «επείγον» και με την οποία δίνεται εντολή στους Δ/ντές των Σχολείων για την υλοποίηση θεματικής εβδομάδας, η οποία περιλαμβάνει τρεις θεματικούς άξονες: α) τη διατροφή και την ποιότητα ζωής, β) την πρόληψη του εθισμού και των εξαρτήσεων και γ) για τις έμφυλες ταυτότητες.
Πράγματι, υπάρχει ανάγκη να ενημερωθούν οι έφηβοι για τις ψυχοσωματικές αλλαγές της ηλικίας τους, για τα δικαιώματα των γυναικών αλλά και την ανάγκη ισοτιμίας των φύλων. Είναι επίσης απαραίτητο να ευαισθητοποιηθούν ενάντια στη βία κατά των γυναικών και των ομοφυλοφίλων. Όμως, σχετικά με τον τρίτο άξονα, που αφορά τις έμφυλες ταυτότητες, πληροφορούμενος από την ιστοσελίδα του ΙΕΠ το εκπαιδευτικό υλικό, που αποτελεί υποχρεωτική πηγή τροφοδοσίας της Θεματικής Εβδομάδας, αντιλαμβάνεται κανείς μια προσπάθεια, που γίνεται από το Υπουργείο Νεοταξικής Παιδείας, τα ανήλικα παιδιά να μυηθούν σε παρεκκλίνουσες σεξουαλικές συμπεριφορές, μια απροκάλυπτη προώθηση και αποδοχή των ομοφυλοφιλικών σχέσεων ως φυσιολογικών, καθώς και των «διαφορετικών» αποκαλούμενων οικογενειών, οι οποίες προβάλλονται στο εξωτερικό με απώτερο σκοπό αυτό που προκύπτει και από τη δήλωση διευθύντριας ευρωπαϊκού σχολείου, μετά την προβολή σχετικής ταινίας: « οι μαθητές μπόρεσαν και αποδόμησαν τις ιδέες περί οικογένειας».
Οι εκπαιδευτικοί, λοιπόν, καλούνται να διακόψουν την μαθησιακή διαδικασία για μια ολόκληρη εβδομάδα, ώστε να κάνουν, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση των γονέων, βιωματικά εργαστήρια και βιωματικές ασκήσεις πάνω σε θέματα όπως « βιολογικό και κοινωνικό φύλο, αποδομώντας τα έμφυλα στερεότυπα, ομοφοβία και τρανσοφοβία στην κοινωνία και το σχολείο» κ. ά.
Αναρωτιέται κανείς, υπάρχει η κατάλληλη εξειδίκευση και η αρμοδιότητα από όλο το προσωπικό των σχολείων για την προσέγγιση ενός τόσο σοβαρού, ευαίσθητου και σημαντικού θέματος, όπως αυτό του τρίτου άξονα που αφορά τις έμφυλες ταυτότητες; Μήπως και δεν θα πρέπει να γίνεται μαζικά, χωρίς να λαμβάνονται υπόψιν οι ιδιαιτερότητες και η ωριμότητα κάθε παιδιού, πράγμα που συνεπάγεται τη δημιουργία ψυχικών τραυμάτων; Μήπως, όταν η ρευστότητα γύρω από το φύλο διδάσκεται στην ηλικία της εφηβείας, όπου μια σύγχυση ταυτότητας υπάρχει έτσι και αλλιώς, η αναπτυσσόμενη προσωπικότητα δεν βοηθείται να συγκροτηθεί; Μήπως, πρέπει να ληφθούν υπόψιν οι κοινωνικές αντιλήψεις και οι θρησκευτικές πεποιθήσεις των παιδιών και των οικογενειών;
ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ;
Μετά την καταστροφή της οικονομίας της χώρας και την οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων, η Παγκοσμιοποίηση απροκάλυπτα στοχεύει στην διάλυση και της Παιδείας, ώστε να καμφθεί κάθε αντίσταση στην πλήρη υποταγή. Συνοδοιπόρος της, χρόνια τώρα, η αστική κοινοβουλευτική ολιγαρχία του καθωσπρεπισμού και της ύπουλης αφαίμαξης της εθνικότητας, του πλούτου και των ιδανικών του ελληνικού λαού. Μια κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αντίθετη με τη λαϊκή βούληση, κάτι που δείχνει την αυξανόμενη διάσταση κοινοβουλευτικής και κυβερνητικής εκπροσώπησης, τόσο στη χώρα μας όσο και στην Ευρώπη, με τους λαούς!
Αρχίζει πλέον να γίνεται αντιληπτό, ότι η Παγκοσμιοποίηση προστατεύεται από ένα διεφθαρμένο και σαπισμένο πολιτικό σύστημα, που η ίδια χρηματοδοτεί. Ότι τα νεοταξικά συμφέροντα της Παγκοσμιοποίησης είναι αντίθετα με τα συμφέροντα του απλού λαού. Ότι όποιος δεν συμφωνεί με τη συντονισμένη προπαγάνδα των ΜΜΕ, που πλήρως ελέγχουν, και των κονδυλοφόρων του γίνεται έρμαιο των διαφόρων «προοδευτικών», γίνεται ο κακός, ο ακραίος, ο φασίστας, ο ρατσιστής. Τέλος, γίνεται αντιληπτό, ότι οι καρποί της Παγκοσμιοποίησης, όπως η νομιμοποίηση της ομοφυλοφιλίας, της κτηνοβασίας και της παιδεραστίας είναι σάπιοι και επικίνδυνοι.
Πέρα από τη νομιμοποίηση της κτηνοβασίας στη Γερμανία, την ύπαρξη νόμιμου κόμματος παιδεραστών στο ολλανδικό κοινοβούλιο, πρόσφατα και στον Καναδά το ανώτατο δικαστικό συμβούλιο νομιμοποίησε τη κτηνοβασία, όταν γίνεται με ανδρικό μόριο και όχι με άλλο όργανο...! Η εικόνα θηλυκής σκυλίτσας φιμωμένης στο ρύγχος με ταινία προκειμένου να μην δαγκώσει τον κτηνοβάτη, που εξασκούσε τα σιχαμερά, κτηνώδη ένστικτα του στο αθώο ζώο, προκαλούσε αηδία, αποτροπή και έντονο προβληματισμό για το που βαδίζουμε!!
Δυστυχώς, αργά αλλά σταθερά, οδηγούμαστε σε μια κοινωνία χωρίς την παραδοσιακή οικογένεια, χωρίς ηθικούς φραγμούς με χαλάρωση των ηθών, μια κοινωνία που αποποινικοποιεί την παρά φύση ασέλγεια, με νομιμοποίηση της ανωμαλίας, η οποία σιγά-σιγά θα χαρίσει και υιοθεσία παιδιών σε ομόφυλα ζευγάρια.
ΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΘΟΥΜΕ
Όταν η νέα γενιά θα βιώνει, μετά από λίγα χρόνια, τα τραγικά αποτελέσματα όλων αυτών των «προοδευτικών» καινοτομιών-εκτροπών θα είναι αργά... Η τάση εξάλειψης της διαφοράς των φύλων είναι εγκληματική, αφού είναι πλούτος και δώρο του Θεού στην ανθρωπότητα. Μόνο προσωπικά και κοινωνικά αδιέξοδα θα προκαλέσει. Μήπως γνωρίζουν αν αναπαράγεται το ανθρώπινο γένος μόνο από άνδρες ή μόνο από γυναίκες; Ο καταναλωτισμός και όλα όσα προωθεί η Νέα Τάξη διαστρέφουν τον άνθρωπο, καθώς τον αφήνουν να βυθίζεται σε μια άβυσσο ψεύτικων παραδείσων με τελική κατάληξη την προοδευτική ψυχοσωματική του απώλεια.
Δυστυχώς, η ελληνική κοινωνία, χάρη στη συνεχιζόμενη προπαγάνδα, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου νεκρωμένη από κάθε πατριωτική και χριστιανική αξία! Γονείς αφυπνιστείτε, Ελληνικέ Λαέ πάρε στα χέρια σου τις τύχες της χώρας με πανελλήνια μετάνοια και συστράτευση προσευχής.
Ο αποχριστιανισμός και ο αφελληνισμός στο χώρο της Παιδείας μας, κατά παράβαση του άρθρου 16 παρ. 2 του Συντάγματος, καθώς και η «δημοκρατική» αντίληψη και τα ιδεώδη που τόσο επικαλούνται, όλοι όσοι εντολοδόχοι, κατά καιρούς μας κυβερνούν, φαίνεται παρακάτω:
«Το αθεόφοβο Υπουργείο της α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ και της ΑΘΕ΅ΙΑΣ, για την αγία ημέρα εορτασμού των τριών μεγάλων αγίων Ιεραρχών και ογκόλιθων της Παιδείας μας, με εγκύκλιό του, ανακοίνωσε προς τους μαθητές, ότι είναι προαιρετική η συμμετοχή τους, ενώ αντιθέτως, είναι υποχρεωτική η συμμετοχή τους, στην «Έκφυλη» Εβδομάδα των Έμφυλων Ταυτοτήτων»!! ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!! Ας αφυπνισθούμε όλοι μας!

Εκ μέρους
της ομάδας Πολιτών Κω «Θερμοπύλες»

Κρητικός Αντώνης
Φωλιά Ειρήνη
Χατζηνικολαου Σούλα
Μορένο Ειρήνη
Τσεζμεζής Σταμάτης
Τρακόσσας Βαγγέλης

ADVERTORIALS