BP ΤΟΥΛΑΝΤΑΣ Ο.Ε. - Για άριστη ποιότητα καυσίμων και άμεση εξυπηρέτηση

BP ΤΟΥΛΑΝΤΑΣ Ο.Ε. - Για άριστη ποιότητα καυσίμων και άμεση εξυπηρέτηση

Το πρατήριο υγρών καυσίμων BP ΤΟΥΛΑΝΤΑΣ Ο.Ε. , είναι πάντα έτοιμο να σας παρέχει γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση με χαμόγελο, άριστη ποιότητα καυσίμων και μια μεγάλη γκάμα από λιπαντικά.

Η ποιότητα των καυσίμων διασφαλίζεται με συνεχείς ελέγχους από την εταιρία BP , με αποτέλεσμα την άψογη λειτουργία του κινητήρα σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας 24 ώρες το 24ωρο λειτουργεί και αυτόματος πωλητής τελευταίας τεχνολογίας.

Η BP ΤΟΥΛΑΝΤΑΣ O.E. διαθέτει ένα από τα ποιο σύγχρονα πλυντήρια ΙΧ αυτοκινήτων, στο οποίο εκτός από το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας, μπορείτε να ζητήσετε το κέρωμα  αλλά και το βιολογικό καθαρισμό του οχήματός σας .

Το πρατήριο Καυσίμων διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την ασφαλή μεταφορά πετρελαίου θέρμανσης και Diesel ,εξυπηρετώντας έτσι κάθε είδους ανάγκη για καύσιμα οπουδήποτε . 

Η BP ΤΟΥΛΑΝΤΑΣ Ο.Ε. για ακόμα ένα χειμώνα είναι δίπλα στον καταναλωτή εξασφαλίζοντας άμεσα τη ζεστασιά του σπιτιού σας ακόμα και με 9 άτοκες δόσεις χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές κάρτες της τράπεζας Alpha.

Διεύθυνση
Οδός: Γ. Παπανδρέου, Ψαλίδι - Κως

Επικοινωνία
Τηλέφωνο: 22420 20439
Κινητό: 6932630535

ADVERTORIALS