BERTO LUCCI ΚΩΣ- Ρούχα ιταλικού design και ποιότητας για τον Άντρα

BERTO LUCCI ΚΩΣ- Ρούχα ιταλικού design και ποιότητας για τον Άντρα

Το κατάστημα BERTO LUCCI στην Κω, θα το βρείτε στην Ελευθερίου Βενιζέλου 19

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2242021820


Η εταιρεία BERTO LUCCI είναι μία από τις ηγετικές εταιρείες στο χώρο της ανδρικής ένδυσης.
Προσφέρει προϊόντα ιταλικού design και ποιότητας για τον Άντρα, σε προσιτές τιμές. Ο σχεδιασμός γίνεται από εταιρεία με έδρα την Ιταλία, οι οποία σχεδιάζει και για άλλα μεγάλα brands. Αυτό μας κάνει να μη διαφέρουμε από άλλα μεγάλα Ευρωπαϊκά ονόματα του χώρου.

Είναι μια επιχείρηση με οικογενειακό και Ελληνικό χαρακτήρα, που ξεκίνησε την επιχειρηματική της δραστηριότητα ανοίγοντας ένα κατάστημα ανδρικών ειδών στην Αθήνα το 1976. Μέσα σε διάστημα λίγων ετών κατόρθωσε να δώσει μια δυναμική ώθηση στο χώρο του ανδρικού ενδύματος προσεγγίζοντας τον Έλληνα καταναλωτή με ποιοτικές και σύμφωνες με τη διεθνή μόδα προτάσεις ένδυσης.

Η συνεχής εξέλιξη, η αξιοπιστία μας και η αγάπη μας γι'αυτή τη δουλειά μας κρατάει τόσα χρόνια στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των πελατών μας στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά της ανδρικής ένδυσης στην Ελλάδα.


Τα καταστήματα BERTO LUCCI  γνωρίζουν εξαιρετική επιτυχία και αποδοχή από το κοινό και κυρίως οικοδομούν μια ισχυρή αναγνωρισιμότητα.


Φιλοσοφία BERTOLUCCI

Διαθέτει ευρύτατη συλλογή ολοκληρωμένων προτάσεων όπως κουστούμια, πουκάμισα, μπουφάν, μπλούζες, παντελόνια και αξεσουάρ. Casual, βραδυνές και bussiness chic εμφανίσεις θα απογειώσουν το "look" σας, με επιλογές στο design και στη απεριόριστη χρωματική επιλογή.

Στόχος της εταιρείας BERTO LUCCI είναι η συνεχής ικανοποίηση των πελατών της με σεβασμό και συνέπεια, προσφέροντάς τους εξαιρετική ποιότητα προϊόντων, μοναδική εξυπηρέτηση, χαμηλές τιμές  και ιδιαίτερες προτάσεις μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών.

Classic και Formal  γραμμές ενώνονται με trendy στοιχεία.

Casual διάθεση και διαχρονική κομψότητα φλερτάρουν με ατελείωτη range of colors...

Το brand BERTO LUCCI  έχει τη δική του μοναδική ενδυματολογική φιλοσοφία, ισχυρό στιλ, δεδομένη ποιότητα…

ADVERTORIALS