Festive outfit: top προτάσεις για να διαλέξετε

Festive outfit: top προτάσεις για να διαλέξετε

Festive outfit: top προτάσεις για να διαλέξετε

 

Πλησιάζουν οι χριστουγεννιάτικες γιορτές και κάθε φορά μας βρίσκουν με την ίδια διάθεση για ατέλειωτη διασκέδαση και parties με τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα. Είτε κάνετε ένα μικρό ταξίδι-αστραπή, είτε σας έχουν ήδη καλέσει σε διάφορα events, είτε αποφασίσετε να μείνετε σπίτι, η πρότασή μας είναι να βάλετε τα γιορτινά σας, να μπείτε σε party mood και να απολαύσετε τη στιγμή. Κι εάν αναζητάτε λίγη έμπνευση για festive outfits, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω, γιατί στο σημερινό blogpost σας έχουμε μερικές top προτάσεις, για να διαλέξετε.

Φορέστε τις παγιέτες σαν μια σταρ του σινεμά! Επιλέξετε από τα κοντά φορέματα  εκείνο με την ανοιχτή πλάτη που είναι ντυμένο με πολύχρωμες παγιέτες που αντανακλούν το φως και θα σας κάνουν να νιώσετε τόσο λαμπερή όσο και μια χολιγουντιανή σταρ. Ολοκληρώστε το σύνολο με αρβυλάκια, ένα μαύρο μπουφάν από δερματίνη και αφήστε τα έντονα χρώματα να σας παρασύρουν, ώστε να υποδεχτείτε το νέο έτος με την πιο εορταστική διάθεση.

Συνεχίζουμε με glam attitude και σας προτείνουμε να συνδυάσετε μια μπλούζα με φουσκωτά μανίκια και παγιέτες σε πράσινο χρώμα που απογειώνουν το holographic trend με ένα ψηλόμεσο παντελόνι δερματίνη με baggy εφαρμογή και γόβες. Για πιο τολμηρό look εμπνευσμένο από τα 70’s με μια ρετρό-φουτουριστική ματιά, ταιριάξτε με την μπλούζα και την αντίστοιχη μίντι φούστα με τους ίδιους εντυπωσιακούς ιριδισμούς που δημιουργούν το holographic effect και κάντε standout από το πλήθος.

Το lurex φόρεμα είναι μία ακόμα πρόταση για photo-ready εμφανίσεις χάρη στη διακριτική λάμψη που χαρίζει! Συνδυάστε ένα με puffy sleeves σε βαθύ πράσινο χρώμα ή έντονο φούξια με αρβυλάκια και από τα γυναικεία μπουφάν , προτιμήστε ένα από δερματίνη για πιο μοντέρνο look.

Αν θέλετε ένα eye-catching look με μια πιο σοφιστικέ πινελιά, ντυθείτε με το πιο στιλάτο μαύρο κοστούμι που είναι καλυμμένο ολόκληρο με παγιέτες που κάνουν υπέροχα παιχνιδίσματα με το φως. Μπορείτε να φορέσετε το σακάκι μόνο του, για να κλέβει την παράσταση το διακοσμητικό κουμπί μπροστά ή εάν θέλετε να τονίσετε περισσότερο τη μέση σας και να κάνετε το στιλ πιο θηλυκό, προσθέστε μια oversized ζώνη με μεταλλική αγκράφα.

Και εάν αγαπάτε το mixing & matching, τότε μπορεί να παίξετε με τις υφές και να κάνετε statement εμφανίσεις ταιριάζοντας μια βελούδινη μπλούζα με ντεκολτέ ή ένα lurex crop top με μια φούστα με παγιέτες!

Λούρεξ, βελούδο και παγιέτες είναι οι πρωταγωνιστές στα φετινά festive outfits με τη λάμψη και το luxurious feel που χαρίζουν. Επιλέξτε σήμερα κιόλας τα δικά σας αγαπημένα!

 

ADVERTORIALS