Προτάσεις για να δημιουργήσετε το τέλειο office look

Προτάσεις για να δημιουργήσετε το τέλειο office look

Προτάσεις για να δημιουργήσετε το τέλειο office look

 

«Τι να φορέσω αύριο στο γραφείο;». Ακόμη και αν δεν είστε μεγάλος λάτρης του styling και των fashion trends, αυτό το ερώτημα αποκλείεται να μην σας βασανίζει σε καθημερινή βάση. Η ενδυμασία σας στο εργασιακό σας περιβάλλον δεν πρέπει να είναι ούτε υπερβολικά επίσημη, ώστε να αισθάνεστε άνετα, ούτε όμως πρόχειρη και αυτό είναι κάτι που σας δυσκολεύει. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε! Βρείτε παρακάτω τις ωραιότερες προτάσεις ώστε να πετύχετε τα πιο κομψά και πρακτικά office looks χωρίς να χρειάζεται να τρέχετε πανικόβλητος κάθε πρωί.

Everyday Looks

Το μυστικό για μοναδικά office looks δεν είναι άλλο από το να συνδυάσετε formal στοιχεία με ρούχα ανδρικά που δεν είναι τόσο επίσημα όσο ένα κουστούμι και να δημιουργήσετε εμφανίσεις που αποπνέουν κομψότητα. Επιλέξτε να φορέσετε πουκάμισα με γιακά ή πουκάμισα polo και συνδυάστε τα με τζιν παντελόνια ή chinos, ολοκληρώνοντας το look σας με ένα σακάκι κουστουμιού σε ταιριαστή απόχρωση. Το outfit σας θα είναι εντυπωσιακό και ταυτόχρονα εξαιρετικά βολικό. Εναλλακτικά μπορείτε να προτιμήσετε υφασμάτινα παντελόνια, τα οποία θα συνδυάσετε με ένα πλεκτό πουλόβερ τους χειμερινούς μήνες ή λινά πουκάμισα για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις στο γραφείο.

Business Meetings

Η εμφάνισή σας σε ένα επαγγελματικό meeting πρέπει να αποπνέει κύρος και τι καλύτερο για να το πετύχετε από το να φορέσετε ένα κουστούμι. Επιλέξτε ένα κουστούμι σε μπλε ή γκρι   αποχρώσεις, είτε ένα πιο μοντέρνο λαδί κουστούμι το οποίο θα ταιριάξετε με ένα πουκάμισο που να δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα αντίθεση και μια αντίστοιχη γραβάτα. Απογειώστε το look σας φορώντας εντυπωσιακά designer sneakers αντί για τα κλασικά σκαρπίνια και είστε έτοιμος να γοητεύσετε!

Casual Fridays

Σε όποια επιχείρηση και αν εργάζεστε πάντα υπάρχουν εκείνες οι μέρες που μπορείτε να αφεθείτε λίγο πιο ελεύθερος στιλιστικά και να είστε περισσότερο ο εαυτός σας. Εκείνες οι μέρες όπου μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια πορεία σκέψης με εκείνη που ακολουθείτε προκειμένου να ντυθείτε για κάποια χαλαρή έξοδο με τους φίλους σας για καφέ ή για ψώνια. Και ναι μπορείτε επιτέλους να φορέσετε τις αγαπημένες σας μπλούζες ανδρικές και τα τζιν παντελόνια σας, ωστόσο πρέπει να προσέξετε ώστε το στυλ σας να περιλαμβάνει και επιπλέον στοιχεία όπως ένα μοντέρνο σακάκι που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή σας και θα την κάνει να φαίνεται αρκετά επαγγελματική.

ADVERTORIALS