Βιβλία αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης – Ο συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης μας συστήνει τα βιβλία του ΝΑΙ και ΤΟ ΔΩΡΟ

Βιβλία αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης – Ο συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης μας συστήνει τα βιβλία του ΝΑΙ και ΤΟ ΔΩΡΟ

Είναι πολύ σημαντικό να προσπαθούμε διαρκώς να βελτιωθούμε σαν άνθρωποι, να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα που μας απασχολούν και να αποζητάμε μία καλύτερη σχέση με τον εαυτό μας και τους ανθρώπους γύρω μας. Τα βιβλία αυτοβελτίωσης, αυτογνωσίας, αυτοβοήθειας και προσωπικής ανάπτυξης, που θα βρείτε στις εκδόσεις Key Books κάνουν ακριβώς αυτό. Μέσα από μία μεγάλη γκάμα Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, γκουρού της προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας, μπορείτε να αναζητήσετε τα βιβλία αυτοβελτίωσης και αυτοβοήθειας που ταιριάζουν καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.

Σε αυτά τα πλαίσια, ο συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης, με πλούσιο βιογραφικό στον χώρο της αυτογνωσίας και της αυτοβελτίωσης, παρουσιάζει τα βιβλία του ΝΑΙ και ΤΟ ΔΩΡΟ από τις εκδόσεις Key Books, που υπόσχονται να σας αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τη ζωή;

Γινόμαστε καλύτεροι

Επιλέγοντας βιβλία αυτοβελτίωσης και αυτογνωσίας, μπορούμε να ανακαλύψουμε πτυχές του εαυτού μας που δεν γνωρίζαμε, να αντιμετωπίσουμε προβλήματα που μας απασχολούν αλλά και να βρούμε τον δρόμο που αναζητάμε στη ζωή μας. Με πλούσια γκάμα σε βιβλία αυτοβελτίωσης, αυτοβοήθειας, προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας, οι εκδόσεις Key Books σας βοηθούν να γνωρίσετε καλύτερα την προσωπικότητά σας, να αναδείξετε τα προτερήματά της και να χρησιμοποιήσετε τυχόν ελαττώματα προς όφελός σας.

Από το παγκοσμίως best seller «Ask Gary Vee» του Γκάρι Βάινερτσακ και το «η Ευτυχία είναι για όλους» του πνευματικού δασκάλου SadhGuru, μέχρι εγχώριους συγγραφείς, όπως «η φωνή της επιτυχίας» της Νίνας Καλουτσα και το «Ξεκίνα Χτες» του Σάββα Τριχα, η συλλογή σε βιβλία αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης της Key Books είναι τεράστια και έχει σίγουρα κάτι για εσάς.

t7vyhuji.png

Εγχώριος Life Coach

Ο συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης δεν χρειάζεται συστάσεις. Με ένα πραγματικά εντυπωσιακό βιογραφικό και υψηλούς στόχους ως προς την αυτοβελτίωση και την προσωπική ανάπτυξη, έχει καταγράψει τις εμπειρίες της ζωής του σε δύο σπουδαία βιβλία, που πρέπει να διαβάσετε.

Το πρώτο βιβλίο του Στέφανου Ξενάκη, Το Δώρο κυκλοφόρησε το 2018 και αφού έγινε #1 Bestseller στην Ελλάδα μεταφράστηκε σε 28 γλώσσες και ήδη κυκλοφορεί σε 35 χώρες, ενώ το νέο του βιβλίο ΝΑΙ είναι η λέξη που πρέπει να κάνετε σύμβολο της ζωής σας.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα από τις εκδόσεις Key Books και αναζητήστε τα βιβλία του Στέφανου Ξενάκη ΝΑΙ και ΤΟ ΔΩΡΟ, αλλά και ακόμα περισσότερα βιβλία αυτογνωσίας και αυτοβοήθειας.

ADVERTORIALS