Influencer και στην πλαζ με γυναικεία επώνυμα μαγιό Karavan, Sunset Go και Compania Fantastica

Influencer και στην πλαζ με γυναικεία επώνυμα μαγιό Karavan, Sunset Go και Compania Fantastica

Σε όλες μας αρέσει να ξεχωρίζουμε στην παραλία! Φέτος το καλοκαίρι θα μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου με επώνυμα μαγιό γυναικεία και μάλιστα με ελληνική υπογραφή! Τα υπέροχα brands Karavan, Sunset Go και Compania Fantastica, έχουν εδραιωθεί στον κλάδο της εγχώριας μόδας και σας παρουσιάζουν τις καλοκαιρινές τους κολεξιόν με μπικίνι και ολόσωμα που κόβουν την ανάσα.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Artisti θα βρείτε τα top brands σε επώνυμα μαγιό γυναικεία, με funky σχέδια, έντονα χρώματα και πολύ καλοκαιρινή διάθεση! Δείτε στη συνέχεια τις κορυφαίες προτάσεις από ελληνικά brands, το τρελά πολύχρωμο Karavan, το tie dye στυλ της SunSet Go στις αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος και φυσικά τα ασυναγώνιστα ρετρό patterns της Compania Fantastica για να πάρουν τα stories σας φωτιά!

Το καραβάνι της μόδας

Το ελληνικό brand ρούχων Karavan με έδρα στου Ψυρρή είναι μία ομάδα από σύγχρονους νομάδες, που σχεδιάζουν ρούχα και αξεσουάρ για να συνοδεύσουν τις καθημερινές σας δραστηριότητες στην πόλη αλλά και τις διακοπές. Αντλώντας έμπνευση από το μπόχο και μποέμ σχέδιο και τα παιχνιδιάρικα patterns με έντονα χρώματα, τα ρούχα της Karavan πραγματικά ξεχωρίζουν με το στυλ τους. Στο ίδιο μοτίβο κινούνται και τα γυναικεία επώνυμα μαγιό του brand, με funky διάθεση και girlie χρώματα που θα λατρέψετε.

67tcugjb.png

Ήλιος! Έτοιμοι; Φύγαμε!

Ένα brand συνώνυμο του ήλιου, της θάλασσας και της ενέργειας, το Sun Set Go που δημιουργήθηκε το 2012, ήταν ως φράση, η κύρια έμπνευση της πρώτης συλλογής, η οποία αποτελούνταν από επώνυμα μαγιό γυναικεία, ενώ αργότερα προστέθηκαν ακόμα περισσότερα κομμάτια όπως αθλητικά ρούχα, αξεσουάρ παραλίας και άλλα.

Κάθε σεζόν, το brand παρουσιάζει νέες εκπλήξεις στους fashionistas και έχει στόχο να συνεχίσει να πειραματίζεται και να μην σταματήσει ποτέ να ανακαλύπτει φρέσκες ιδέες, να χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά και να τα μετατρέπει σε μοντέρνα ρούχα. Για τη σύγχρονη γυναίκα, που είναι ανέμελη, δεν φοβάται το mix and match και θέλει να αγκαλιάσει τη μοναδικότητά της και να αναδείξει την προσωπικότητά της, το SunSetGo είναι η κορυφαία επιλογή.

Αγκαλιάστε την πιο funky tie dye αισθητική σε επώνυμα γυναικεία μαγιό και εντυπωσιάστε στην παραλία με το ιδιαίτερο στυλ σας.

f78ygubhj.png

Μία φανταστική παρέα!

Η Compania Fantástica είναι ένα ελληνικό brand με απίθανα νεανικά ρούχα και αξεσουάρ που διατηρεί την πρωτοποριακή fashion οπτική του και δημιουργεί άνετα σχέδια γεμάτα patterns και χρώματα. Στόχος της Compania Fantastica είναι να παραμένει αυθεντική με το δικό της ιδιαίτερο καλλιτεχνικό και avant-garde στυλ που χαρίζει την αυθόρμητη κομψότητα.

Στο ίδιο μοτίβο κινούνται και τα εντυπωσιακά retro στυλ επώνυμα γυναικεία μαγιό της Compania Fantastica που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Artisti, με φλοράλ και ζιγκ ζαγκ σχέδια για να κάνετε τη διαφορά!

67yguj.png

 

ADVERTORIALS