Υψηλού design κοσμήματα που θα αναδείξουν τη μοναδική σου προσωπικότητα

Υψηλού design κοσμήματα που θα αναδείξουν τη μοναδική σου προσωπικότητα

Τα κοσμήματα είναι τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ για οποιαδήποτε γυναικεία εμφάνιση. Είτε πρόκειται για μία casual εμφάνιση είτε για πιο επαγγελματική ή και επίσημη, επιλέγοντας τα κατάλληλα κοσμήματα –σύμφωνα με την περίσταση και το ρούχο- αποκαλύπτεις και αναδεικνύεις τη μοναδική σου προσωπικότητα.  

Η Goldy αγαπά τις γυναίκες όλων των ηλικιών, γι’ αυτό φροντίζει να έχει πάντα στη συλλογή του κομμάτια υψηλού design και εξαιρετικής ποιότητας που θα βρίσκονται στην μπιζουτιέρα σου για χρόνια.

Γιατί το καλό κόσμημα είναι αυτό που έχει διαχρονική αξία!

 

Κομψά κολιέ με μονόγραμμα για minimal style

 htwgfds.png

Φανταστική καρδιά από χρυσό 9 καρατίων που περιέχει το μονόγραμμα, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά κομψό αποτέλεσμα.

 

Ένα κολιέ με μονόγραμμα δεν είναι απλώς ένα κόσμημα, αλλά κατά έναν τρόπο αποτελεί στοιχείο «ταυτότητας» για τη γυναίκα που επιλέγει να το φορέσει. Ακόμα και αν δεν είσαι λάτρης των κοσμημάτων ή σου φαίνονται υπερβολικά, ένα stylish κολιέ με ένα διακριτικό γράμμα μπορεί πραγματικά να γίνει το αξεσουάρ που δεν θα αποχωρίζεσαι ποτέ. Αναζήτησέ το σε χρυσό ή και λευκόχρυσο, σε ροζ επιχρυσωμένο ορείχαλκο ή σε άλλες μοναδικές προτάσεις, με λεπτομέρειες που θα εντυπωσιάσουν.

 

 gadfv.png

Γυναικεία αλυσίδα σε ροζ χρυσό με φινετσάτη λεπτομέρεια από ζιργκόν και εντυπωσιακό μονόγραμμα επίσης από ζιργκόν, που τραβάει όλα τα βλέμματα.

 

Χρυσά σκουλαρίκια για διαχρονική κομψότητα

 

 htrgdvc.png

Κομψά σκουλαρίκια από λευκόχρυσο 14 καρατίων με το πολύ όμορφο σύμβολο «Το δέντρο της ζωής».

 

Τα χρυσά σκουλαρίκιαροζ, λευκόχρυσα ή σε κλασικό κίτρινο χρώμα- αποπνέουν class και ομορφιά, όσοι αιώνες και αν περάσουν. Ακόμα και αν χαθούν για λίγο από το προσκήνιο, πάντα βρίσκουν τρόπο να επανέλθουν. Πιο δυναμικά και σε ακόμα πιο ιδιαίτερα και πρωτότυπα σχέδια, που ικανοποιούν κάθε γούστο. Μακριά ή κοντά, για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στο στυλ και το σχήμα του προσώπου, πιο απλά ή με σχέδια και λεπτομέρειες που θα σου χαρίσουν υπερβολική λάμψη, αν αγαπάς το maximal στοιχείο στα κοσμήματα.

 

 4qhetgdsvxc.png

Μακριά κρεμαστά σκουλαρίκια σε ροζ χρυσό, με μαύρα ζιργκόν, που θα ολοκληρώσουν μοναδικά κάθε σου outfit.

 

Στο goldy.gr θα βρεις online κοσμήματα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και το design τους, για να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου με δωρεάν μεταφορικά πανελλαδικά. Εναλλακτικά, επισκέψου το κοσμηματοπωλείο στη Νέα Ιωνία και ανακάλυψε από κοντά την πλούσια συλλογή του.

 

 

 

ADVERTORIALS