Τέλειο σώμα χωρίς ψωμάκια με vaser lipo λιποαναρρόφηση μηρών και γλουτών

Τέλειο σώμα χωρίς ψωμάκια με vaser lipo λιποαναρρόφηση μηρών και γλουτών

Καλοκαίρι σημαίνει παραλία και μαγιό, οπότε η εντυπωσιακή σιλουέτα με καμπύλες αποτελεί επιθυμία πολλών γυναικών αλλά και ανδρών πριν βγουν στην πλαζ. Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις προετοιμάζονται μήνες πριν με ειδική διατροφή και γυμναστική. Τι γίνεται όμως με τα επίμονα ψωμάκια, ειδικά σε μηρούς και γλουτούς που αρνούνται να φύγουν παρά την προσπάθεια;

Εδώ τη λύση έρχεται να δώσει η λιποαναρρόφηση vaser lipo που στοχεύει ακριβώς αυτά τα επίμονα παχάκια και τα αναδιανέμει σε σημεία του σώματος, βελτιώνοντας τις καμπύλες και επιτυγχάνοντας εντυπωσιακές αναλογίες. Ειδικά με τη λιποαναρρόφηση μηρών – γλουτών μπορείτε να φορέσετε τα αγαπημένα σας σορτσάκια και κοντές φούστες, με εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Λίγα λόγια για τη διαδικασία

Η λιποαναρρόφηση στοχεύει το επίμονο τοπικό λίπος που αρνείται να φύγει παρά την άσκηση και την διατροφή που ακολουθείτε. Πρόκειται για μία εξαιρετικά δημοφιλή αισθητική επέμβαση που ουσιαστικά αφαιρεί το λίπος ακριβώς από τα σημεία στα οποία έχει γίνει η συσσώρευσή του. Η διαδικασία γίνεται με διαφορετικές τεχνικές, που αποσκοπούν στην ταχύτερη ανάρρωση, όσο πιο ανώδυνα και αναίμακτα γίνεται. Ειδικά για την λιποαναρρόφηση μηρών – γλουτών, σημεία όπου τα ψωμάκια φαίνονται έντονα, πόσο μάλλον το καλοκαίρι με μαγιό, η διαδικασία που προτείνεται είναι η vaser lipo που μπορεί να βελτιώσει συνολικά την εικόνα σας.

βηωγθυφ.png

Μία πρωτοποριακή μέθοδος

Εξειδικευμένοι πλαστικοί χειρουργοί, όπως ο δρ. Νικόλαος Καρμίρης, εφαρμόζουν την πρωτοποριακή μέθοδο λιποαναρρόφησης vaser lipo, η οποία έγκειται στην αφαίρεση του περιττού λιπώδους ιστού από συγκεκριμένες περιοχές του σώματος και στη συνέχεια τις αναδιαμορφώνει, βελτιώνοντας τις καμπύλες και τονίζοντας τις φυσικές αναλογίες του σώματος. Η διαδικασία αυτή, αντιμετωπίζει τα ψωμάκια με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια, συγκριτικά με την κλασσική λιποαναρρόφηση.

Μάθετε τα πάντα για την λιποαναρρόφηση και τη vaser lipo στην ιστοσελίδα του πλαστικού χειρουργού δρ. Νικόλαου Καρμίρη (https://www.nkarmiris.gr/) και κλείστε σήμερα ραντεβού.

ADVERTORIALS