Μύθοι και αλήθειες για την πλαστική στήθους: Ποιες επιλέγουν αύξηση μαστών και τι κόστος έχει

Μύθοι και αλήθειες για την πλαστική στήθους: Ποιες επιλέγουν αύξηση μαστών και τι κόστος έχει

Η πλαστική στήθους είναι η 2η πιο διάσημη επέμβαση των σταρ μετά την πλαστική μύτης. Η Κιμ Καρντάσιαν έχει κάνει, η Βικτόρια Μπέκαμ επίσης, μέχρι και η Ίγκι Αζαλέα έχει επιλέξει την αυξητική στήθους για να τονίσει την θηλυκότητα και την εικόνα της. Είναι όμως για όλους αυτή η επέμβαση για την αύξηση των μαστών, ή μόνο για τους σελέμπριτις; Και ποιο είναι το κόστος για την πραγματοποίησή της;

Αυτά και ακόμη περισσότερα καίρια ερωτήματα έχουν πολλές γυναίκες, ειδικά κάθε καλοκαίρι, που κάθε αιθέρια εμφάνιση αναδεικνύει τις καμπύλες της. Ώρα λοιπόν να ξεδιαλύνουμε το σύννεφο της αμφιβολίας με τη βοήθεια των ειδικών.

Ο κορυφαίος πλαστικός χειρουργός δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας ανατρέπει τους πιο δημοφιλείς μύθους για την αυξητική στήθους και εξηγεί τι να προσέξετε και πώς να επιτύχετε την πλαστική στήθους με τα καλύτερα αποτελέσματα!

Μύθος #1: Θα φαίνεται ψεύτικο

Ξεχάστε τις εποχές που η αυξητική στήθους έκανε «μπαμ». Η νέα τεχνολογία και τεχνικές, αλλά και η υψηλή εξειδίκευση των νέων πλαστικών χειρουργών, καθιστούν δύσκολο τον διαχωρισμό μεταξύ φυσικού στήθους και εμφυτευμάτων. Κάθε αύξηση στήθους προσαρμόζεται σε κάθε ασθενή ξεχωριστά και κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντησης, ο Δρ Ζήσης Μπουκουβάλας σας κάνει τις πρώτες μετρήσεις και συζητάει μαζί σας για τους στόχους της επέμβασης, ώστε να καταλήξετε μαζί σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που να φαίνεται φυσικό.

Μύθος #2: Τα εμφυτεύματα μου θα πρέπει να αντικαθίστανται

Δεν χρειάζεται να αντικαταστήσετε τα εμφυτεύματα σας μετά την πλαστική στήθους εκτός και αν παρουσιαστεί κάποια διαρροή. Πολλές γυναίκες που έχουν κάνει αύξηση μαστών, διατηρούν τα εμφυτεύματα τους για πάνω από 20 χρόνια και παραμένουν λειτουργικά και με φυσιολογική όψη. Το πιο κοινό πρόβλημα με τα εμφυτεύματα φυσιολογικού ορού, τα οποία χρησιμοποιούνται όταν οι γυναίκες θέλουν να αυξήσουν κατά πολύ το μέγεθος του στήθους τους, είναι η διαρροή. Παρόλο που δεν αποτελεί κίνδυνο, καθώς το περιεχόμενο είναι φυσιολογικός ορός, αν αυτό το εμφύτευμα διαρραγεί θα πρέπει να αντικατασταθεί εκ νέου για να επανέλθει το φυσικό αποτέλεσμα.

ρτφψγυ ηβξν.png

Μύθος #3: Είναι ακριβή επέμβαση

Το κόστος για μία αυξητική στήθους δεν απευθύνεται μόνο σε διασημότητες, αφού ανάλογα τις ανάγκες και τον σωματότυπό σας, ο εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός, μπορεί να σας προτείνει διάφορες λύσεις για αύξηση μαστών με κόστος που να προσαρμόζεται στο βαλάντιο σας και να επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα του κορυφαίου πλαστικού χειρουργού Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα και μάθετε περισσότερα για την αυξητική πλαστική στήθους και το κόστος για αύξηση μαστών και το

ADVERTORIALS