Με αυτές τις σανίδες SUP θα κάνεις γυμναστική απολαμβάνοντας τη θάλασσα

Με αυτές τις σανίδες SUP θα κάνεις γυμναστική απολαμβάνοντας τη θάλασσα

Η θερμοκρασία έχει ήδη ανέβει, αφού βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, οπότε μήπως πρέπει να αρχίσεις να εξοπλίζεσαι με τα απαραίτητα για τις διακοπές ή για τα Σαββατοκύριακα σε κοντινούς προορισμούς;

Αν είσαι λάτρης της θάλασσας, ετοιμάσου να γνωρίσεις την απόλυτη τάση για fun γυμναστική στη θάλασσα, που ακούει στο όνομα «SUP». To SUP (Stand Up Paddle/Paddling) είναι στη ουσία η Όρθια Κωπηλασία, που πραγματικά ήρθε για να μείνει.

Στο Stark Stores μπορείς να ανακαλύψεις την ιδανική σανίδα SUP από υψηλής ποιότητας και αντοχής σανίδες, με την υπογραφή των κορυφαίων εταιρειών στον χώρο. Τόλμησέ το και η γυμναστική στις φετινές σου εξορμήσεις στη θάλασσα θα γίνουν το highlight του καλοκαιριού!  

 μκνξβηγωφ.png

Φουσκωτή σανίδα SUP 10'6 (320 cm) “Aecojoy”. Εκτός από τη σανίδα και το κουπί, θα βρεις όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και αξεσουάρ για εύκολη μεταφορά.

 

Γιατί να επιλέξεις μία φουσκωτή σανίδα SUP

Οι φουσκωτές σανίδες SUP απευθύνονται σε όλες και όλους ανεξαιρέτως! Είτε θέλεις απλώς να διασκεδάσεις, κάνοντας κάτι τελείως διαφορετικό για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, είτε ψάχνεις έναν εναλλακτικό τρόπο για να ασκηθείς και στις διακοπές, η όρθια κωπηλασία είναι για σένα.

Γύμνασε όλο το σώμα, ενδυναμώνοντας τους μυς και εξασκώντας την ισορροπία σου με τον καλύτερο τρόπο. Ακόμα, βελτίωσε συνολικά τη φυσική σου κατάσταση, χωρίς καν να το καταλάβεις, αφού θα είναι η πιο αβίαστη γυμναστική που έκανες ποτέ.

χυξφδχζχ.png

Φουσκωτές σανίδες της HomAthlon σε τρεις φανταστικές χρωματικές προτάσεις, για να επιλέξεις την αγαπημένη σου.

 

Κάνε με την ίδια σανίδα SUP ή καγιάκ

Αν νόμιζες ότι οι φανταστικές δυνατότητες μιας σανίδας SUP αφορούν μόνο την όρθια κωπηλασία, κάνεις λάθος. Αποκτώντας μόνο το ειδικό καθισματάκι, χωρίς να χρειάζεσαι και άλλον επιπλέον εξοπλισμό, μπορείς πανεύκολα να κάνεις καγιάκ και να έχεις ακόμα μία επιλογή διασκέδασης στη θάλασσα.

Μπες στο starkstores.gr για να ανακαλύψεις την ιδανική σανίδα SUP για σένα, σε υπέροχες επώνυμες και οικονομικές προτάσεις. Επωφελήσου από τις πολύ συμφέρουσες προσφορές που θα βρεις και ετοιμάσου να περάσεις ένα τελείως διαφορετικό καλοκαίρι, παρέα με φίλους ή την οικογένειά σου!

ADVERTORIALS