Κρεμαστές λεκάνες, το απόλυτο trend στα είδη υγιεινής: Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα για άνεση και στυλ

Κρεμαστές λεκάνες, το απόλυτο trend στα είδη υγιεινής: Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα για άνεση και στυλ

Τα είδη υγιεινής είναι ένα ιδιαίτερο θέμα, που λόγω διακριτικότητας δεν το συζητάμε και δεν το ψάχνουμε όσο θα έπρεπε κι όμως στην πραγματικότητα αποτελούν το βασικότερο στοιχείο για την λειτουργικότητα του μπάνιου σας. Συγκεκριμένα η λεκάνη τουαλέτας, παρόλο που δε είναι τόσο βολική αυτή η συζήτηση, θα έπρεπε να είναι από τα είδη υγιεινής στα οποία θα δώσετε την περισσότερη έμφαση, καθώς θα καθορίσει όχι μόνο την αισθητική και το vibe, αλλά και την πρακτική χρήση του μπάνιου σας.

Το νέο trend που έρχεται από την Ασία και έχει γίνει must have στα Ευρωπαϊκά και Αμερικάνικα μπάνια τα τελευταία χρόνια, είναι οι κρεμαστές λεκάνες. Συγκεκριμένα αν έχετε λεκάνη κρεμαστή με εντοιχιζόμενο καζανάκι θα αισθανθείτε πραγματική διαφορά τόσο στην αισθητική όσο και στην ευκολία καθαρισμού του χώρου σας.

Τι είναι και πώς στέκονται

Ξεχάστε την παραδοσιακή λεκάνη τουαλέτας που ήταν καρφωμένη στο πάτωμα με στόκο γύρω γύρω ο οποίος μάζευε σκόνη ή λάσπωνε κατά το σφουγγάρισμα δημιουργώντας ένα αντιαισθητικό γκρι αποτέλεσμα με το πέρασμα των χρόνων! Οι μοντέρνες κρεμαστές λεκάνες είναι εδώ και ήρθαν για να μείνουν!

Ουσιαστικά μία λεκάνη κρεμαστή με εντοιχιζόμενο καζανάκι, σημαίνει ότι δεν στηρίζεται σε βάση που καταλήγει στο πάτωμα, αλλά είναι φυσικά στερεωμένη στον τοίχο που βρίσκεται πίσω της, δίνοντάς της ένα edgy μοντέρνο στυλ.

Οι κρεμαστές λεκάνες δεν έχουν ορατή σωλήνωση, καθώς αυτή είναι κρυμμένη πίσω από ένα λεπτό ψευδοτοιχείο. Έτσι καθώς η παροχή και οι υδραυλικές εγκαταστάσεις βρίσκονται ασφαλώς κρυμμένες, όχι μόνο είναι προστατευμένες από τη φθορά, αλλά δίνουν και ένα κομψό μινιμαλιστικό αποτέλεσμα στο μπάνιο σας.

υθτυτγδφ.png

Γιατί τις αγαπάμε τόσο

Οι κρεμαστές λεκάνες με εντοιχιζόμενο καζανάκι, είναι ξεκάθαρα τα αγαπημένα μας είδη υγιεινής, τόσο από πλευράς αισθητικής όσο και καθαριότητας του χώρου. Συγκεκριμένα, όχι μόνο κρύβουν τις σωληνώσεις και τα υδραυλικά, αλλά κάνουν και το μπάνιο σας να φαίνεται μεγαλύτερο, καθώς τίποτα δεν «κόβει» το πάτωμά του. Τέλος ο πιο σημαντικός λόγος, η καθαριότητα, σας επιτρέπει να περάσετε την σκούπα και την σφουγγαρίστρα κάτω από τις κρεμαστές λεκάνες, καθαρίζοντας επαρκώς το πάτωμα από άκρη σε άκρη, χωρίς προβλήματα ή «δύσκολες γωνίες».

Βρείτε τις καλύτερες κρεμαστές λεκάνες με ένα κλικ! Επισκεφθείτε το κατάστημα με είδη υγιεινής TS Deco και επιλέξτε τα πιο μοντέρνα και στυλάτα κομμάτια για το χώρο σας.

ADVERTORIALS