Γυναικεία lords – αυτά τα παπούτσια είναι ό,τι πιο μοδάτο γι’ αυτή τη σεζόν

Γυναικεία lords – αυτά τα παπούτσια είναι ό,τι πιο μοδάτο γι’ αυτή τη σεζόν
Μια εξαιρετική επιλογή αποτελούν τα γυναικεία lords στην καθημερινότητά σας και αυτό το καλοκαίρι, για άνεση και κομψότητα!

Τι είναι τα γυναικεία lords και γιατί είναι πάλι στο προσκήνιο;  

Τα lords είναι ένα είδος παπουτσιού με πάρα πολλά χρόνια στο ενεργητικό τους και ανήκουν στην κατηγορία του κλασικού γυναικείου παπουτσιού. Φήμες λένε ότι τα lords πρωτοεμφανίστηκαν στην Αγγλία για να εξυπηρετήσουν τις γηραιότερες γυναίκες που δεν μπορούσαν να σταθούν άλλο σε ψηλά τακούνια. Η λογική της εποχής ήταν να δημιουργήσουν ένα παπούτσι που να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με ένα ψηλοτάκουνο αλλά να μην έχει ψηλό τακούνι ή καθόλου. Στις μέρες μας, για αρκετά χρόνια θεωρούνταν ένα πολύ αυστηρό είδος παπουτσιού που φορούσαν αποκλειστιλκά στην δουλειά και είχε άρρηκτα συνδεθεί με τις γυναίκες γιατρούς. Σήμερα αυτό τα lords έχουν επανέλθει δυναμικά και μάλιστα υπάρχουν πάρα πολλά sites όπως το https://www.epapoutsia.gr/gynaikeia/kleista-papoutsia/lords.html που τα έχει σε ειδική κατηγορία. Μην διστάσετε να αγοράσετε lords, γιατί την φθινοπωρινή σεζόν που μας έρχεται θα είναι οι πρωταγωνιστές όλων των επιδείξεων μόδας.

Με τι μπορείτε να συνδυάσετε τα γυναικεία lords σας για να δείχνετε κομψές και μοδάτες;

Πολλοί μπορεί ακόμη να θεωρούν ότι τα lords γυναικεία παπούτσια είναι πολιομοδίτικα και φοριούνται μόνο από μεγάλες ηλικίες, αλλά η αλήθεια απέχει πολύ από την προηγούμενη πρόταση. Τα lords είναι ότι πιο hot για την επερχόμενη σεζόν και μάλιστα ανήκουν στην κατηγορία των chic casual παπουτσιών. Μπορείτε κάλλιστα να τα φοράτε καθημερινά στην δουλειά, αλλά αν θέλετε να κάνετε το δικό σας fashion statement, μια καλή ιδέα θα ήταν να τα φορέσετε με crop καρό παντελόνι και ένα ζιβάγκο μπλουζάκι που θα παραπέμπουν μια άλλη και ρομαντική εποχή. Αν πάλι αυτή η πρόταση απέχει πολύ από το προσωπικό σας στυλ, τότε μπορείτε να τα δοκιμάσετε φορώντας τα σε χρώμα του δέρματος, σε συνδυασμό με μια μακριά φλοράλ φούστα και ένα εφαρμοστό t shirt για να τονίσετε το πιο ιδιαίτερο στυλ σας. Μια τρίτη πρόταση είναι να δοκιμάσετε να τα φορέσετε με μια pencil φούστα και ένα μπλουζάκι του αγαπημένου σας χρώματος για να δημιουργήσετε ένα μονόχρωμο οutfit, καλύτερα σε γήινους χρωματισμούς και να τα συνδυάσετε με lords σε έντονο χρώμα για να τα αναδείξετε ακόμη περισσότερο. Αν ούτε αυτό είναι κάτι που προτιμάτε, μπορείτε κάλλιστα στην θέση των lords να βάλετε άλλου είδους παπούτσια, όπως για παράδειγμα μπαλαρίνες που θα βρείτε στο https://www.epapoutsia.gr/gynaikeia/kleista-papoutsia/mpalarines.html σε μια τεράστια γκάμα σχεδίων και χρωμάτων.

me-ti-mporeite-na-syndyasete-ta-gynaikeia-lords-sas-gia-na-deixnete-kompses-kai-modates.jpg

Γιατί τα lords υπερέχουν αισθητικά έναντι των άλλων παπουτσιών;

Τα lords είναι ένα είδος παπουτσιού που έχει μεγάλη άνοδο αυτήν την περίοδο. Δεν είναι μόνο η αισθητική υπεροχή τους που τα κάνει ανάρπαστα, αλλά και το γεγονός ότι μπορούν να φορεθούν με όλων των ειδών ρούχα εκτός από τα αθλητικά. Τα lords είναι πολύ αρχοντικά παπούτσια και δίνουν την δυνατότητα στις γυναίκες που τα επιλέγουν να μετατρέψουν ακόμη και ένα αδιάφορο ντύσιμο, σε ένα ντύσιμο πολύ classy και δημιουργικό. Η αισθητική υπεροχή τους είναι η κύρια υπεύθυνη της τόσο μεγάλης δημοτικότητάς τους και είναι επίσης η αιτία για το γεγονός ότι τα lords έχουν καθοριστεί ως τα άκρως επαγγελματικά παπούτσια και μπορούν να χαρίσουν το κομψό στυλ που θέλετε ακόμα και στην δουλειά.

ADVERTORIALS