Ορθοπεδικά είδη για ανάρρωση και προστασία: Νάρθηκας καρπού και περικάρπια που προτιμούν οι ειδικοί

Ορθοπεδικά είδη για ανάρρωση και προστασία: Νάρθηκας καρπού και περικάρπια που προτιμούν οι ειδικοί

Ορθοπεδικά είδη για ανάρρωση και προστασία: Νάρθηκας καρπού και περικάρπια που προτιμούν οι ειδικοί

Τα μυοσκελετικά προβλήματα είναι πολύ πιο σοβαρά από ότι νομίζουμε και μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την καθημερινότητα αλλά και τη λειτουργικότητά μας αν τα αφήσουμε χωρίς θεραπεία. Ειδικά για αθλητές που η καριέρα τους στηρίζεται στην σωστή λειτουργία των αρθρώσεων και των μυών τους, τα ορθοπεδικά είδη είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητα για να μπορέσουν να επανέλθουν στις καθημερινές τους προπονήσεις.

Δεν είναι όμως μόνο οι αθλητές που έχουν ανάγκη από σωστή ανάρρωση. Τα τελευταία χρόνια, με τους υπολογιστές και τα μηχανήματα να έχουν συμβάλλει σημαντικά στη ζωή μας, ο νάρθηκας καρπού και τα περικάρπια έχουν γίνει κυριολεκτικά ανάρπαστα, προστατεύοντας άτομα που δουλεύουν σε υπολογιστή από τενοντίτιδα και σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Orthopedika Online με τα κορυφαία ορθοπεδικά είδη σε Αθήνα και Πάτρα, διαθέτει μία μεγάλη συλλογή για ταχύτερη ανάρρωση μυοσκελετικών τραυματισμών, με την υπογραφή κορυφαίων επώνυμων brands σε νάρθηκες και περικάρπια, όπως η Firtech.

Για το γραφείο και όχι μόνο

Οι πολλές ώρες δουλειάς στον υπολογιστή συχνά επιφέρουν ενοχλήσεις στα χέρια και ειδικά στον τένοντα και τον αντίχειρα, δυσκολεύοντας την ροή της εργασίας. Εδώ έρχεται ο νάρθηκας καρπού να δώσει τη λύση, συγκρατώντας το χέρι με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποτρέπει περαιτέρω τραυματισμό και ερεθισμό του σημείου όπου παρατηρείται το πρόβλημα. Συγκεκριμένα οι νάρθηκες που θα βρείτε στο Orthopedika Online είναι ειδικά σχεδιασμένοι για τενοντίτιδα και σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, ενώ ειδικά ο νάρθηκας καρπού ακινητοποίησης αλλά και οι νάρθηκες αντίχειρα, φροντίζουν να συγκρατούν τέλεια το σημείο που πάσχει, χωρίς να δυσκολεύουν την λειτουργικότητα του χεριού. Έτσι μπορείτε να εκτελέσετε με ευκολία καθημερινές διαδικασίες και να εργαστείτε χωρίς να επιβαρύνετε το χέρι σας.

ηκξκλ.png

Για αθλητές και χειρωνάκτες

Όταν είσαι αθλητής ή δουλεύεις σε χειρωνακτική εργασία, ένας τραυματισμός στον καρπό μπορεί να σου στερήσει αρκετές πολύτιμες ημέρες. Γι’ αυτό τα περικάρπια, είναι από τα πιο απαραίτητα ορθοπεδικά είδη σε τέτοιες περιπτώσεις. Ειδικά για την τενοντίτιδα και το γάγγλιο χεριού, το περικάρπιο με αντίχειρα της Firtech είναι η επώνυμη προστασία που αναζητάτε για να εξασφαλίσετε ταχύτερη ανάρρωση και άμεση επάνοδο στην καθημερινότητά σας χωρίς πόνο.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα Orthopedika Online με τα κορυφαία ορθοπεδικά είδη σε Αθήνα και Πάτρα και επιλέξτε νάρθηκες καρπού και περικάρπια επώνυμης ποιότητας σε συμφέρουσες τιμές.

ADVERTORIALS