Αυξητική στήθους με ανόρθωση ή μειωτική; Ποια πλαστική στήθους είναι ιδανική για εσάς;

Αυξητική στήθους με ανόρθωση ή μειωτική; Ποια πλαστική στήθους είναι ιδανική για εσάς;

Αυξητική στήθους με ανόρθωση ή μειωτική; Ποια πλαστική στήθους είναι ιδανική για εσάς;

Το τέλειο στήθος είναι ένα πολύ υποκειμενικό ζήτημα για τις περισσότερες γυναίκες. Κάποιες θα ήθελαν το στήθος τους πιο μεγάλο και επιθυμούν να κάνουν αυξητική στήθους, ενώ άλλες, συνήθως μεγαλύτερης ηλικίας, συνδυάζουν την αύξηση μαστών με την ανόρθωση, προκειμένου να επαναφέρουν το μπούστο τους στην κατάσταση που ήταν στα νεανικά τους χρόνια. Φυσικά υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις που επιλέγουν τη μειωτική στήθους, καθώς ο όγκος των μαστών τους δυσκολεύει την καθημερινότητα και η μείωση τους αποτελεί μονόδρομο.

Για όλες αυτές τις γυναίκες και πολλές ακόμη -όπως τις ηρωίδες που νίκησαν τον καρκίνο αλλά υποβλήθηκαν σε μαστεκτομή- η πλαστική στήθους είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία αισθητική επέμβαση. Είναι μία διέξοδος προς μία χαρούμενη και γεμάτη αυτοπεποίθηση ζωή.

Ποια επέμβαση όμως είναι ιδανική για εσάς και πώς να επιλέξετε σωστά; Ο εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός Νικόλαος Καρμίρης είναι εδώ για να σας συμβουλεύσει και να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το στήθος των ονείρων σας.

Τιθασεύστε το χρόνο

Η αυξητική στήθους προτιμάται κυρίως από γυναίκες που πέρασαν καρκίνο, υποβλήθηκαν σε μαστεκτομή και πλέον θέλουν να αποκτήσουν ξανά το στήθος που είχαν στο παρελθόν, για να αφήσουν μία για πάντα πίσω τους αυτή την δύσκολη εμπειρία. Η αύξηση μαστών ωστόσο επιλέγεται και από γυναίκες οι οποίες κατά την εφηβεία και την ενηλικίωση είδαν την ανάπτυξη του στήθους τους να σταματάει και να μην αποκτά ποτέ το επιθυμητό μέγεθος, αποτελώντας πλήγμα για την αυτοπεποίθηση και τη θηλυκότητά τους. Τέλος, νέες μαμάδες οι οποίες μετά τον θηλασμό είδαν το στήθος τους να χαλαρώνει ή να αλλοιώνεται το μέγεθός του, επιθυμούν να υποβληθούν σε πλαστική στήθους συνδυαστικά με ανόρθωση, προκειμένου να αποκτήσουν ξανά το στητό σφριγηλό σχήμα που είχε πριν την εγκυμοσύνη.

7yughvb.png

Ξεκουράστε τη μέση σας

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες με μεγάλο στήθος, δυσανάλογο του σωματότυπού τους, είναι οι ενοχλητικοί πόνοι στη μέση και την πλάτη, καθώς έχουν ένα σημαντικό βάρος στο στέρνο που τους κουράζει και τους δυσκολεύει την καθημερινότητα. Η πλαστική στήθους που προτείνεται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η μειωτική, που αφαιρεί τον περισσευούμενο όγκο από το στήθος, φέρνοντας το σε ισορροπία με το υπόλοιπο σώμα. Επιπλέον η μείωση στήθους μπορεί επίσης να συνδυαστεί με ανόρθωση, κάνοντας το νέο σας μπούστο να φαίνεται στητό και θηλυκό.

Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα του πλαστικού χειρουργού Νικόλαου Καρμίρη και κλείστε σήμερα ραντεβού για αυξητική στήθους, μείωση ή ανόρθωση, βελτιώνοντας σημαντικά την εικόνα και την αυτοπεποίθησή σας!

ADVERTORIALS