Γυναικεία μαγιό plus size – Γιατί και τα μεγάλα μεγέθη είναι bikini bodies

Γυναικεία μαγιό plus size – Γιατί και τα μεγάλα μεγέθη είναι bikini bodies

Γυναικεία μαγιό plus size – Γιατί και τα μεγάλα μεγέθη είναι bikini bodies

Εποχή για βουτιές κι αν δεν τις έχετε ξεκινήσει ήδη, το καλοκαίρι είναι πολύ πιο κοντά σας απ’ ότι φαντάζεστε! Ακόμα κι αν δεν έχετε χάσει τα κιλά που θα θέλατε πριν βγείτε στην παραλία, υπάρχουν τα ιδανικά γυναικεία μαγιό για εσάς και σας επιτρέπουν να αναδείξετε τις μοναδικές ζουμερές καμπύλες σας όπως εσείς θέλετε!

Με τα στυλάτα γυναικεία μαγιό plus size σε μεγάλα μεγέθη που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα to-magio, μπορείτε να είστε σίγουρες ότι το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει και θα είστε το επίκεντρο της παραλίας, λάμποντας από αυτοπεποίθηση.

Δείτε μερικές προτάσεις για στυλάτα μαγιό plus size και κάντε την πιο εντυπωσιακή σας εμφάνιση στην πλαζ.

Λαμπερές γοργόνες

Λάμψτε στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις με τα πιο shiny γκλίτερ γυναικεία μαγιό! Τα τριγωνάκια μπικίνι δεν είναι μόνο για γυμνάστριες, αφού και τα κορμιά plus size μπορούν να φορέσουν τέτοια μαγιό σε μεγάλα μεγέθη και να είναι κυριολεκτικά ακαταμάχητες! Λατρέψαμε το γυαλιστερό μπικίνι με κορδονάκια, από το κορυφαίο plus size brand Lorin, που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε εσείς το μέγεθος του μπικίνι όπως το θέλετε και να αναδείξετε μοναδικά τους γλουτούς και το στήθος σας, παρουσιάζοντας την πιο ζουμερή και σέξι εκδοχή του εαυτού σας. Με ειδικό ιριδίζον ύφασμα που λάμπει στον ήλιο και κάτω από το νερό, για να νιώθετε σαν πραγματική γοργόνα.

5c7t6yug.png

Βάλτε χρώμα

Το καλοκαίρι θέλει χρώματα, τολμηρά σχέδια και bold αποχρώσεις στα γυναικεία μαγιό! Αυτό ισχύει ακόμα και για τα γυναικεία μαγιό plus size σε μεγάλα μεγέθη, αφού τα έντονα χρώματα και patterns αναδεικνύουν ακόμα καλύτερα την σιλουέτα σας. Το μπικίνι της Lorin με αθλητικό top σε ξέφρενα χρώματα και μαύρο αθλητικό bottom με ασορτί φάσα με το top, είναι ιδανικό για ζουμερές γυναίκες με πλούσιο μπούστο, που δεν τις βολεύουν τα μαγιό με κορδόνια. Με ανθεκτικό λάστιχο που δένει στο λαιμό και σταθερή ζώνη που δένει στην πλάτη κάτω από το στήθος, μπορείτε να απολαύσετε στο έπακρο τις βουτιές σας χωρίς απρόοπτα!

7fyuhj.png

ADVERTORIALS