Πως να επιλέξετε τα κατάλληλα καλοκαιρινά υποδήματα

Πως να επιλέξετε τα κατάλληλα καλοκαιρινά υποδήματα

Πως να επιλέξετε τα κατάλληλα καλοκαιρινά υποδήματα.

Η πρώτη τάση της σεζόν: σανδάλια στη μόδα. Τα φωτεινά χρώματα και τα γεωμετρικά σχήματα είναι μερικά από τα κλειδιά αυτού του μοντέλου, το οποίο είναι ιδανικό για casual εμφανίσεις. Η πιο ευέλικτη επιλογή; Σανδάλια σε μαύρο ή nude χρώμα που μπορείτε να συνδυάσετε με όλες τις αγαπημένες σας εμφανίσεις.

Τα μοκασίνια είναι μια εναλλακτική λύση για να δώσετε μια διαφορετική πινελιά στα σύνολά σας. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με τζιν, φούστες ή φορέματα και είναι ιδανικά για την καθημερινότητα και έχουν μια πιο επίσημη εμφάνιση. Φέτος το καλοκαίρι μπορείτε να τα δείτε σε ζωηρά χρώματα όπως το κόκκινο ή το κίτρινο, αλλά και σε ουδέτερους τόνους όπως το μπεζ ή το καφέ.

Πώς να επιλέξετε πέδιλα και μοκασίνια για αυτό το καλοκαίρι, γυναικεία παπούτσια ομορφιάς μόδας

Η ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή συλλογή για το 2022 είναι εμπνευσμένη από τα χρώματα της φύσης και τη χειροτεχνική δεξιοτεχνία. Με τα σχήματα και τα χρώματά τους, είναι εμπνευσμένα από τον κόσμο της φύσης.

Η συλλογές όλων των οίκων περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα σχεδίων: από σανδάλια μέχρι επίπεδα μοντέλα και ψηλοτάκουνες μπότες. Τα ανοιχτά χρώματα των δερμάτων, τα οποία συχνά έχουν φυτικό φινίρισμα και φυσική εμφάνιση, αναδεικνύουν τα σχήματα των σανδαλιών και τα καθιστούν ιδανικά για καθημερινή χρήση.

Τα μοκασίνια καλυμμένα με πολύτιμα κεντήματα ή στολισμένα με στρας ή καρφιά φοριούνται με κλασικά σύνολα ή με πιο casual εμφανίσεις για ένα μοναδικό στυλ. Υπάρχουν επίσης μοντέλα από γυαλιστερό δέρμα που ξεχωρίζουν για τις μεταλλικές τους λεπτομέρειες, όπως αγκράφες και καρφιά.

Θυμηθείτε όμως πριν επιλέξετε τα νέα σας υποδήματα, να εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση κατά το περπάτημα χάρη στην απαλότητα των υλικών τους και τη φυσική κομψότητα των σχημάτων τους.

Το πρώτο βήμα για την επιλογή του σωστού ζευγαριού πέδιλα ή μοκασίνια είναι να καταλάβουμε τι είδους πόδι έχουμε. Το πόδι μπορεί να είναι:

Ευρύ: με φαρδιά οστική δομή, επομένως και στη φτέρνα

Κανονικό: με κανονική οστική δομή και με ήπιο πέλμα

Στενό: στενή οστική δομή και με υψηλή καμάρα

Όταν μάθετε ποιος είναι ο τύπος του ποδιού σας, μπορείτε να αρχίσετε να ψάχνετε για υποδήματα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, αν τα πόδια σας είναι φαρδιά, είναι προτιμότερο οι σόλες να μην είναι πολύ λεπτές, γιατί θα έχουν την τάση να γλιστρούν κατά το περπάτημα. Αν από την άλλη, είναι κανονικά ή στενά, μην αμελήσετε τίποτα, αλλά βεβαιωθείτε ότι το παπούτσι εφαρμόζει καλά όταν το φοράτε.

ADVERTORIALS