Στυτική δυσλειτουργία: Τι να ΜΗΝ κάνεις

Στυτική δυσλειτουργία: Τι να ΜΗΝ κάνεις

Στυτική δυσλειτουργία: Τι να ΜΗΝ κάνεις

Πότε θα αρχίσεις να αντιμετωπίζεις με ωριμότητα τα θέματα υγείας σου; Μόνο με περίσσεια ωριμότητα θα βρεις λύση σε ό,τι σε ταλανίζει. Ναι, ακόμα και για τη στυτική δυσλειτουργία σου ή για κάποια εδεχόμενη φαλλοπλαστική . Εφόσον γνωρίζεις ήδη ότι αντιμετωπίζεται, δεν έχεις παρά να κυνηγήσεις την επίλυση του προβλήματός σου.

Πάνω στον διαρκή πανικό σου, είναι λογικό να ψάχνεις πρόχειρες λύσεις για κάτι που, όμως, κινδυνεύει να γίνει μόνιμο. Ας δούμε ποιες λάθος κινήσεις είναι πιθανό να κάνεις πρώτα, και ας δούμε γιατί είναι λάθος.

  1. Να ρίξεις την «ευθύνη» στη σύντροφό σου

Δεν ξέρω τι σου έχουν πει, αλλά είτε είχες σύντροφο είτε όχι, πάλι δεν θα έβλεπες άνοιξη. Το ότι σου έτυχε να εμφανίσεις στυτική δυσλειτουργία όσο είχες παρέα είναι καθαρά θέμα τύχης, από κάθε άποψη. Το τελευταίο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις, είναι να κατηγορήσεις την πλησίον σου.

  1. Να ρίξεις ευθύνες στον εαυτό σου

Λύση δεν είναι το να μη μιλιέσαι κιόλας. Η στυτική δυσλειτουργία είναι κάτι που αφορά όλους τους άνδρες, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο target group. Αν σου έτυχε κατά τη συνεύρεση με σύντροφο, τότε έχεις ήδη βρει ένα άτομο για να μοιραστείς τα αρνητικά συναισθήματά σου. Πριν κάνεις επίσκεψη σε έναν ανδρολόγο, καλό είναι να έχεις καταφέρει να μετριάσεις τις (ψευδείς) ενοχές που μπορεί να έχεις.

  1. Να το ρίξεις στα μαντζούνια

Δεν ψάχνεις καλύτερα για μάγια; Βότανα, χορταρικά και ζαρζαβατικά κάθε άλλο παρά θα σε απαλλάξουν από το πρόβλημά σου. Ίσα ίσα που θα εντείνουν την απογοήτευσή σου, όσο διαπιστώνεις ότι δεν λειτουργούν.

  1. Να πας κατευθείαν φαρμακείο

Το ότι ένα φάρμακο «ενάντια στη στυτική δυσλειτουργία» διαφημίζεται από μία hot influencer, δεν επιβεβαιώνει το πόσο καλά αυτό λειτουργεί. Επιβεβαιώνει το ότι έχουν δοθεί πολλά λεφτά από άντρες που πίστεψαν σε αυτό, χωρίς λόγο, αυξάνοντας το διαφημιστικό budget.

  1. Να googleάρεις τι να κάνεις

Θα μου πεις, πώς βρήκες αυτό το κείμενο; Καταφεύγοντας στην αγαπημένη google. Όμως, spoiler alert, λύση δεν θα βρεις εδώ. Λύση θα σου δώσει ένας ανδρολόγος, που θα σου προτείνει να κάνεις κάποιες εξετάσεις, ώστε να αποκλειστούν κάποιες αιτίες – βασικοί ύποπτοι. Γιατί αν συνεχίσεις την αναζήτησή σου στην Google, spoiler alert 2, θα διαβάσεις κείμενα που σου προτείνουν κάτι από όλα τα παραπάνω, που πρέπει να αποφύγεις.

Σε κάθε πρόβλημα υγείας, βοηθός και σύμβουλός μας είναι ο γιατρός. Ένας ανδρολόγος όχι μόνο θα σου δώσει λύση, αλλά θα βρει και τη ρίζα του προβλήματος, με στοχευμένες εξετάσεις. Η στυτική δυσλειτουργία δεν αντιμετωπίζεται με προχειρότητες, αλλά με εμπιστοσύνη στους ειδικούς.

ADVERTORIALS