3 δώρα για εκείνη και την επέτειο σας

3 δώρα για εκείνη και την επέτειο σας

3 δώρα για εκείνη και την επέτειο σας

Η επέτειός σας είναι πιο κοντά από πότε και ένας χρόνος μαζί της δεν κατάλαβες πως πέρασες αφού ήταν γεμάτος εξόδους, μικρές αποδράσεις και experiences. Μπορεί να γιορτάζετε κάθε μέρα τον έρωτα σας αλλά σίγουρα η επέτειό σας παραμένει για εκείνη μία ξεχωριστή ημέρα.

Αν αναρωτιέσαι εδώ και καιρό πως θα το γιορτάσετε την πρώτη σας επέτειο και τι δώρο θα της κάνει, σου έχουμε μερικές προτάσεις που σίγουρα θα την ξετρελάνουν. Μην ξεχνάς πως το δώρο σου για εκείνη μπορεί να είναι και κάποιο experience gift που σίγουρα θα ευχαριστηθεί αν την χαρακτηρίζει η περιπέτεια σαν άνθρωπο.

Αρχικά ας γίνει ξεκάθαρο πως το δώρο σου για εκείνη μπορεί να είναι κλασικό ή ακόμα και κάτι out of the box. Πριν όμως πάρεις την τελική απόφαση, να είσαι σίγουρος πως το δώρο που θα της κάνεις ταιριάζει όχι μόνο σε εκείνη αλλά και στη σχέση που έχετε.

Premium Γεύμα

Αν το να δοκιμάζετε διεθνείς κουζίνες και προτιμάτε την ιδιαίτερη γαστρονομία, είναι στα must do της σχέσης σας, τότε δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από ένα premium γεύμα σε ένα από τα αγαπημένα σας εστιατόρια. Σίγουρα πρόκειται για να ένα δώρο που θα ευχαριστηθείτει και οι δύο απολαμβάνοντας νέες γεύσεις και πρωτότυπα πιάτα της αγαπημένης κουζίνας κάνοντας ταυτόχρονα wine tasting.

 

Ένα weekend χαλάρωσης

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας έχουν καταβάλει και το weekend χαλάρωσης φαντάζει το ιδανικό δώρο. Οργάνωσε μία κοντινή απόδραση και κλείσε ένα ξενοδοχείο κοντά στη φύση που θα σας ηρεμήσει και τους δύο από τα άγχη της πόλης. Μάλιστα, αν δεν ξεφεύγει από το Budget σου μπορείς να κλείσεις ένα δωμάτιο με υδρομασάζ ή χαμάμ ή ακόμα και spa. Σίγουρα θα βρεις κάποια extras στο ξενοδοχείο που θα σας χαλαρώσουν όπως ένα χαλαρωτικό μασάζ ή μασάζ με φύκια.

Extra Tip à Εκτός από το weekend χαλάρωσης, μπορείς να της κάνει δώρο και σέξι εσώρουχα , τα οποία θα έχεις διαλέξει εσύ. Στο εμπόριο θα βρεις εσώρουχα γυναικεία αλλά και σετ με δαντέλα που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν και θα σας ανανεώσουν.

Extreme activities

Αν όλα τα παραπάνω σου φαίνονται ρομαντικά και βαρετά, τότε άφησε πίσω την απόλυτη χαλάρωση και προχώρα με την αδρεναλίνη! Κάνε μία γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο και βρες Couple activities που μπορείτε να κάνετε όπως το Paragliding, bungee jumping αλλά και scuba diving. Η απόφαση φυσικά είναι δική σου αφού εσύ γνωρίζεις καλύ

ADVERTORIALS