Χειμερινό look: Τι να αποφύγεις

Χειμερινό look: Τι να αποφύγεις

Χειμερινό look: Τι να αποφύγεις

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το φθινόπωρο και ο χειμώνας δεν είναι καθόλου ευνοϊκές εποχές για το στυλ μας. Σύμφωνες, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές γυναικείων ρούχων που μπορούμε να κάνουμε, από λεπτά ή χοντρά πουλόβερ γυναικεία, φορέματα, πλεκτά, χειμωνιάτικα τζιν κ.ο.κ. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι αξιοποιούμε πάντα τις επιλογές μας ιδιαίτερα σωστά.

Αν σε δυσκολεύει το ντύσιμό σου κάθε φορά που ο καιρός αρχίζει να κρυώνει, ίσως αυτά που θα αναφέρουμε παρακάτω σε βοηθήσουν λίγο.

Τι να αποφύγεις για το χειμερινό σου στυλ

  1. Απόφυγε να ντύνεσαι μόνο με βάση τη μόδα

Ναι, εντάξει, η μόδα είναι σημαντική και το χειμώνα. Αλλά το ζητούμενο είναι να μπορείς και να κυκλοφορείς χωρίς να τρέμεις από το κρύο. Δώσε προτεραιότητα στο να είσαι ζεστή και όλα τα υπόλοιπα θα τα βρεις στην πορεία! Το οποίο μας θυμίζει…

  1. Απόφυγε να φοράς λιγότερα ή περισσότερα από αυτό που χρειάζεται

Το να κάνεις σωστό layering είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στα οποία θα πρέπει να δώσεις βάση το χειμώνα. Ο λόγος είναι απλός. Αν φορέσεις λιγότερα ρούχα από αυτό που πρέπει, θα κρυώσεις και δεν θα μπορέσεις να κάνεις κάτι για αυτό όσο θα είσαι έξω. Αλλά αν φορέσεις περισσότερα από αυτό που χρειάζεται με βάση τον καιρό, θα ιδρώσεις. Το καλό με τις περισσότερες στρώσεις ρούχων είναι ότι μπορείς να αφαιρέσεις μερικές, αν χρειαστεί.

Note: Πουλόβερ γυναικεία και πουκάμισα συνδυάζονται για τέλειο layering. Όπως και πουλόβερ με φορέματα (είτε κάτω είτε πάνω από αυτά).

  1. Απόφυγε να επιλέγεις ρούχα που δεν σε κολακεύουν

Καταλαβαίνουμε ότι μόλις αρχίζουν τα κρύα το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να φορέσεις το πιο χοντρό πουλόβερ που διαθέτεις. Αλλά περίμενε! Είσαι σίγουρη ότι σε κολακεύει; Πρέπει πάντα να επιλέγεις ρούχα που σε κολακεύουν, ανάλογα και με τον σωματότυπό σου. Για μια πιο σικ εμφάνιση, είναι σημαντικό να δίνεις σχήμα στα ρούχα σου. Αυτό δεν έχει να κάνει απαραίτητα με το να φοράς ρούχα που εφαρμόζουν στο σώμα σου. Μπορείς να το καταφέρεις με το να βάλεις λίγο από το πουλόβερ σου μέσα στο τζιν σου ή να δέσεις μια ζώνη γύρω του.

  1. Απόφυγε να φοράς oversized tops με φαρδιά παντελόνια

Αν φορέσεις και oversized top και φαρδύ παντελόνι, το σώμα σου θα χαθεί μέσα στο outfit σου. Επίσης, μπορεί να φαίνεσαι ατημέλητη. Πρέπει να δημιουργήσεις μια ισορροπία. Αν θέλεις να φορέσεις κάτι ογκώδες για top, επίλεξε κάτι κολλητό για bottom.

Πάνω από όλα είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι πρέπει να επιμελείσαι το στυλ σου, ακόμη και αν το μπουφάν σου κρύβει το περισσότερο από το εκάστοτε outfit σου.

ADVERTORIALS