«Ωχ, το ξέχασα!»: Τα πιο «παραμελημένα» αντικείμενα στις διακοπές

«Ωχ, το ξέχασα!»: Τα πιο «παραμελημένα» αντικείμενα στις διακοπές

«Ωχ, το ξέχασα!»: Τα πιο «παραμελημένα» αντικείμενα στις διακοπές

 

Έχεις έτοιμα τα εισιτήρια για το πολυπόθητο ταξίδι, όπως και τα αγαπημένα σου ρούχα στις βαλίτσεςσου, που θέλεις να εντυπωσιάσουν τους πάντες. Πριν όμως βγεις σαν το παγόνι από το σπίτι, κάνε ένα διπλοτσεκάρισμα (και τριπλοτσεκάρισμα αν θέλεις), γιατί ίσως να έχεις ξεχάσει κάτι από τα παρακάτω:

  1. Φορτιστής κινητού - powerbank

 

Όσο δεδομένα κι αν τα έχεις στην καθημερινότητα σου, άλλο τόσο δεδομένα μπορεί να τα έχεις και στο ταξίδι σου - και να τα ξεχάσεις. Οι βαλίτσεςκαι τα σακίδια πλάτης https://www.samsonite.gr/el-gr/sakidia-plathsσυνήθως εξοπλίζονται το τελευταίο λεπτό με τα πιο απαραίτητα, εντός των οποίων συμπεριλαμβάνονται και οι φορτιστές / powerbanks. Μη θεωρείς λοιπόν την παρουσία τους δεδομένη, αν εσύ δεν έχεις μεριμνήσει για αυτό.

  1. Κάρτες μνήμης

 

Μέχρι να πετύχεις το άλογο με την άμαξα στο σωστό καρέ ή τον γλάρο στη σωστή πλευρά του μνημείου που θαυμάζεις, έχεις ήδη εξαντλήσει πολύτιμο αποθηκευτικό χώρο στο κινητό ή τη μηχανή σου. Κι επειδή είναι λίγο δύσκολο να βρεις χρόνο για το ξεσκαρτάρισμα ντοκουμέντων κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, καλό είναι να έχεις προμηθευτεί μία συμβατή κάρτα μνήμης για να εξοπλιστείς στο δευτερόλεπτο, όταν χρειαστείς ανεφοδιασμό.

  1. Μικρές πλαστικές σακούλες &tote bags

 

Αν και γκρινιάζεις που με κάθε σου αγορά αποκομίζεις μία tote bag που μπαίνει στη συλλογή σου, όλοι ξέρουμε ότι τη στιγμή που πρέπει να χρησιμοποιήσεις μία ξεχνάς μέχρι και το πού είναι η συλλογή σου. Μία τέτοια στιγμή συνήθως υπάρχει στα ταξίδια, αφού οι βαλίτσες https://www.samsonite.gr/el-gr/eidh-taksidiou-valitsesσου είναι εντός τόσο καλά οργανωμένες που δεν σκέφτεσαι ότι θα χρειαστείς έξτρα αποθηκευτικό χώρο: Για τα άπλυτα (πλαστικές σακούλες) και για τα ψώνια σου (tote bags).

 

  1. Ρούχα παντός καιρού

 

Οι διακοπές μας στα νησιά του Αιγαίου από τα παιδικά μας χρόνια μάς έχουν διδάξει τι σημαίνει να είσαι σε πλήρη καιρική ετοιμότητα. Γιατί εκεί που μπορεί το μεσημέρι να έχεις καεί από τον ήλιο και να γυρνάς με μαγιό - παρεό, το βράδυ χρειάζεσαι ζακέτα για να πιεις το ποτό σου και κουβερτούλα για να κοιμηθείς. Ειδικά λοιπόν αν πρόκειται για ταξίδι στο εξωτερικό, δεν ξεχνάς οπωσδήποτε φούτερ, ζακέτες και αντιανεμικά μπουφάν, ανεξαρτήτως καιρού.

 

  1. Αντισηπτικό - μαντηλάκια

 

Δεν χρειάζεται καν να το αναφέρουμε: Φρόντισε να έχεις αρκετό αντισηπτικό μαζί σου και στις βαλίτσες σου, αφού εκεί που θα καθίσεις έχουν καθίσει πριν από σένα άπειροι ταξιδιώτες. Με τα αντισηπτικά μαντηλάκια περνάς τις επιφάνειες που θα χρησιμοποιήσεις, όπως επίσης και το κινητό σου. Αυτά δεν κάνεις άλλωστε κάθε μέρα (μην πεις όχι);

Οι βαλίτσες δυστυχώς δεν έχουν ακόμα κάποιον συναγερμό που να μας ειδοποιεί για ό,τι ξεχάσαμε. Μέχρι να γίνει και αυτό, κάνουμε λίστες και διπλοτσεκαρίσματα.

ADVERTORIALS