5 πιο ιδιαίτερες αποκριάτικες στολές για αγόρια

5 πιο ιδιαίτερες αποκριάτικες στολές για αγόρια

5 πιο ιδιαίτερες αποκριάτικες στολές για αγόρια

Στις Απόκριες σκοπός δεν είναι μόνο να μεταμφιεστούμε, αλλά και να αναδείξουμε τη δημιουργικότητά μας. Ειδικά αν μιλάμε για παιδικές αποκριατικες στολες, ο πήχης ανεβαίνει. Σε περίπτωση όμως που δεν «πιάνουν» τα χέρια μας, τότε μία λύση έχουμε: Να εντοπίσουμε τις πιο πρωτότυπες παιδικές στολές από κάποιο κατάστημα. Επειδή όμως η αναζήτηση αυτή γίνεται άνετα μια χρονοβόρα διαδικασία, σας έχουμε ετοιμάσει μερικές προτάσεις, που μπορείτε να βρείτε σε οποιοδήποτε ενημερωμένο κατάστημα.

  1. Στολή Fortnite

Ίσως ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια του παιδιού σας στον υπολογιστή είναι το Fortnite. Και πώς να μην είναι όταν σε αυτό η περιπέτεια είναι αμείωτη, ενώ οι άπειροι χαρακτήρες του προσφέρουν εξίσου άπειρες εναλλακτικές για να παίξει; Στα πιο ενημερωμένα καταστήματα με αποκριάτικα είδη μπορείτε να βρείτε στολές με διάφορους χαρακτήρες του παιχνιδιού, με τους πιο αγαπημένους των παιδιών Skull Trooper και Gingerbread να είναι οι πιο safeεπιλογές σας.

  1. Εξωγήινος

Αν το παιδί σας νιώθει πολύ διαφορετικό και πρωτότυπο από τα υπόλοιπα παιδιά, τότε η στολή του εξωγήινου είναι η ιδανική επιλογή. Εδώ χρειάζεται ψάξιμο, καθώς υπάρχουν διαφορετικές στολές διαφορετικής αισθητικής. Βρείτε ποια αισθητική ταιριάζει με αυτή του παιδιού σας και προχωρήστε στον εντυπωσιασμό όλων των καλεσμένων του πάρτι μασκέ.

  1. Ninja

Από τις πιο γνωστές αποκριατικες στολες για αγορια, κι όμως από τις λιγότερο χρησιμοποιημένες. Οι στολές ninjaξεχωρίζουν για τα χρώματά τους, αφού μπορείτε να βρείτε σε κάθε κατάστημα στολές με διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων. Βρείτε ποιον αγαπημένο συνδυασμού του παιδιού σας και ξεχωρίστε σε έναν κόσμο γεμάτο cowboysκαι ινδιάνους.

  1. Peter Pan

Το αιώνιο παιδί του παραμυθιού μπορεί να αντιπροσωπεύει το ζωηρό και παιχνιδιάρικο αγόρι σας: Ο Peter Pan, αν κι ένας κλασικός ήρωας ενός κλασικού παραμυθιού, δεν αποτελεί μία συχνή επιλογή για παιδιά (και γονείς). Γιατί να μη γιορτάσουμε την αιώνια παιδικότητα και στις Απόκριες;

  1. WillyWonka

Αν το παιδί σας παρακολουθώντας τον «Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» ταυτίστηκε με τον WillyWonka και όχι με τον Τσάρλι, μάλλον έχετε ήδη βρει στολή. Ο μικρός σαςWillyWonkaέχει γεννηθεί όχι μόνο για να εντυπωσιάζει στα πάρτι μασκέ, αλλά και στη ζωή. Σίγουρα θα βρείτε στολή Willy Wonka σε ενημερωμένα καταστήματα, και αν δεν βρείτε δεν πειράζει: η ζωή είναι γλυκιά και το παιδί σας θα σας συγχωρήσει.

Για να μην είναι το παιδί σας ένας ακόμη πειρατής, ινδιάνος ή cowboy, ρίξτε μια ματιά στα αγαπημένα παιχνίδια και τις αγαπημένες ταινίες του παιδιού σας.

ADVERTORIALS