Οι πιο αποτελεσματικές συμβουλές για ένα κομψό σπίτι

Οι πιο αποτελεσματικές συμβουλές για ένα κομψό σπίτι

Οι πιο αποτελεσματικές συμβουλές για ένα κομψό σπίτι

Το σπίτι μας είναι το μέρος όπου νιώθουμε ασφαλείς και προστατευμένοι από την κυριολεκτική και μεταφορική παγωνιά του κόσμου και για αυτό δεν αφήνουμε τον οποιοδήποτε να μπει μέσα. Μόνο για συγγενείς και φίλους ανοίγουμε ορθάνοιχτα τις πόρτες του σπιτιού μας και τους υποδεχόμαστε με απέραντη χαρά.

Τόσο για τα μάτια των αγαπημένων μας ανθρώπων όσο και για τα δικά μας, θέλουμε το σπίτι μας να είναι πάντα όμορφο και κομψό, να χαιρόμαστε με το που το βλέπουμε και να μας δημιουργείται η αίσθηση ότι το ίδιο το σπίτι μας καλεί να εισέλθουμε και να διασκεδάσουμε μέσα στην ζεστή φωλιά του.

Παρακάτω θα βρεις μερικές απλές και οικονομικές ιδέες, ώστε να δημιουργήσεις ένα σπιτικό που θα είναι πάντα έτοιμο να υποδεχτεί εσένα και τους εκλεκτούς σου καλεσμένους.

Καθαριότητα

Μπορεί να ακούγεται σαν κάτι δεδομένο, αλλά πολλές φορές αφήνουμε το σπίτι ακατάστατο ή χωρίς περιποίηση για αρκετές μέρες - ή και εβδομάδες - και έτσι δεν μπορούμε να το χαρούμε ούτε εμείς ούτε οι φίλοι μας. Το να αφιερώνεις δέκα λεπτά κάθε μέρα για συμμάζεμα και μία μέρα μέσα στην εβδομάδα για πιο δύσκολες δουλειές, όπως σφουγγάρισμα ή τρίψιμο του μπάνιου, είναι η πιο απλή συμβουλή για να είναι το σπίτι σου πάντα λαμπερό και ευπαρουσίαστο.

Φως

Μία ακόμα πρόταση που ακούγεται αυτονόητη, αλλά πολλοί είναι αυτοί που την ξεχνούν ή την υποτιμούν είναι το να είναι το σπίτι σου φωτεινό. Πέρα από τα φωτιστικά οροφής, μπορείς να αυξήσεις τις πηγές τεχνητού φωτός στο σπίτι με το να αγοράσεις επιδαπέδια και επιτραπέζια φωτιστικά. Πέρα από το επιπλέον φως που θα προσφέρουν, θα συμφωνούν και θα ενισχύουν την αισθητική που έχεις διαλέξει για το σπίτι, καθώς υπάρχουν άπειρα σχέδια φωτιστικών είτε μοντέρνα είτε πιο ρετρό, για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει με την εσωτερική διακόσμηση.

Επειδή, όμως, περισσότερο φως σημαίνει και περισσότερο ρεύμα, πρόσεξε μην κάψεις περισσότερο από όσο αντέχει η τσέπη σου. Τσέκαρε ότι το πρόγραμμα που έχεις είναι όντως το καλύτερο για σένα ρίχνοντας μια ματιά στο ftinoteroreuma.gr.

Πίνακες ζωγραφικής

Η τέχνη μπορεί να στολίσει έναν τοίχο και ταυτόχρονα να ταξιδέψει το μυαλό και την καρδιά όσων την αντικρίζουν. Το μέγεθος του πίνακα, τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, το σχέδιο, η τεχνοτροπία και ο καλλιτέχνης είναι όλα δικές σου επιλογές. Με το να επενδύσεις σε έναν πίνακα που σου αρέσει όχι μόνο θα κάνεις πιο εκλεπτυσμένο τον χώρο σου, αλλά θα είναι και ευκαιρία για σένα να μάθεις περισσότερα για την τέχνη της ζωγραφικής.

Μικρές λεπτομέρειες

Η κομψότητα ενός σπιτιού δεν φαίνεται από κάποιο μεγαλοπρεπές έπιπλο, αλλά γίνεται διακριτικά αντιληπτή από μικρές λεπτομέρειες. Το να αλλάξεις τα παλιά πόμολα στις πόρτες με απλά μαύρα, να ντύσεις με λευκή γυψοσανίδα το τελείωμα των τοίχων ή να κοσμίσεις το τραπέζι της κουζίνας με διακοσμητικές και χρηστικές πιατέλες από το kostaboda.gr θα φέρει μεγάλη αλλαγή στην συνολική εικόνα του σπιτιού.

Εφαρμόζοντας ακόμα και μία μόνο από αυτές τις ιδέες, το σπίτι σου θα δείξει πιο εντυπωσιακό και κομψό. Είσαι έτοιμος να καταπλήξεις τους πάντες;

ADVERTORIALS