Mylifelikes: Μετρώντας αντίστροφα για τα Χριστούγεννα!

Mylifelikes: Μετρώντας αντίστροφα για τα Χριστούγεννα!

Mylifelikes: Μετρώντας αντίστροφα για τα Χριστούγεννα!

οθικυθξτηγδφσ.JPG

Δεν είναι ανάγκη να ανοίγεις καθημερινά τις χαριτωμένες, χάρτινες πόρτες ενός Advent Calendar για να μετρήσεις αντίστροφα για τα Χριστούγεννα. Ωστόσο, τίποτα αναγκαίο δεν μοιάζει τόσο μαγικό. Γι' αυτό τα Advent Calendars αποτελούν πια μία μικρή πολυτέλεια, μία χριστουγεννιάτικη συνήθεια που γλυκαίνει την προσμονή για τα Χριστούγεννα και κάνει αυτή την περίοδο να μοιάζει πιο μαγική για μικρούς και μεγάλους.

Advent Calendar - A short story

Ουσιαστικά, η παράδοση του Advent Calendar έχει βαθιές ρίζες στη ιστορία. Η λέξη advent προέρχεται από την λατινική γλώσσα, που σημαίνει "έλευση" και ουσιαστικά είναι η αντίστροφη μέτρηση για την έλευση της 25ης Δεκεμβρίου, της γέννησης του Χριστού. Η παράδοση όμως μεταλλάσσεται με τα χρόνια και τυπικά, την μορφή που έχει σήμερα την πήρε από τον Γερμανό Gerhard Lang το 1902. Στην αρχική του μορφή, οι πόρτες του Advent Calendar έκρυβαν μία εικόνα και αργότερα ένα μικρό κομμάτι σοκολάτας.

 

Στο σήμερα

Φαίνεται όμως ότι το συναίσθημα και η έκπληξη επικράτησαν με τα χρόνια, κάνοντας το advent calendar να μοιάζει σαν παράδοση που φέρνει χαρά κι όχι ως έναν ακόμα τρόπο μέτρησης των ημερών.

Πλέον, η καθιερωμένη σοκολάτα που κρύβεται πίσω από τις πόρτες του advent calendar μπορεί να αντικατασταθεί με ένα σωρό καλούδια. Μπορείς να βρεις ένα ξύλινο στολίδι, μέχρι κι ακριβό άρωμα. Η φαντασία να είναι καλά και κάθε χρόνο πιο εντυπωσιακά advent calendars φτάνουν στα χέρια μας.

Δείτε το Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο Lifelikes advent e-calendar ΕΔΩ: https://mylifelikes.gr/promo/e-advent-calendar.htm

To πρώτο online advent calendar από τα Lifelikes

Αυτά τα Χριστούγεννα όμως, θα τα μετρήσουμε μαζί αντίστροφα με το πρώτο για την Ελλάδα online advent calendar που δημιουργήσαμε στα Lifelikes με αγάπη. Ενεργοποιήσαμε τη φαντασία μας, αφήσαμε το πνεύμα τον Χριστουγέννων ελεύθερο και από την 1η Δεκεμβρίου ξεκινάμε να μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα με το Lifelikes online advent calendar! Κάθε μέρα και μία μοναδική έκπληξη. Κάθε διαδικτυακή πόρτα που ανοίγει θα έχει αγαπημένα σας Lifelikes items για εσάς, για το σπίτι, τη μαμά, την κολλητή ή τον καλό σας σε μοναδικά σετ δώρων. Γούρια, charms, κοσμήματα και ατζέντες από τις συλλογές μας, θα "απελευθερώνονται" πασπαλισμένα με λίγη παραπάνω λάμψη, όπως απαιτούν οι γιορτινές μέρες. Φέτος, έλα να μετρήσουμε μαζί αντίστροφα, όπου κι αν βρίσκεσαι. Θα κάνουμε την προσμονή πιο γλυκιά, θα γεμίσουμε δώρα και θα έρθουμε πιο κοντά στο κλίμα ακόμα και διαδικτυακά (και με ασφάλεια!). Stay tuned για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες και φυσικά για να μην χάσεις ένα απόλυτα χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό. A Very Merry Christmas!

ιοτθιυτησδφσα.JPG

mylifelikes.gr

ADVERTORIALS